marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Sony Mobile Communications na sejmu Mobile World Congress


27.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Mobile World Congress, Barcelona – Podjetje Sony Mobile Communications, ki je sedaj del korporacije Sony, bo mobilnim operaterjem in kupcem prikazalo svojo povezano izkušnjo zabave na prvem nastopu na največjem dogodku na področju mobilne telefonije – kongresu Mobile World Congress.

Obiskovalci sejma bodo lahko na stojnici Sony Mobile Communications v hali 6, (stojnica 6E01) v živo preverili, kako Sony svojim kupcem omogoča povezano izkušnjo zabave preko mobilnih telefonov, TV aparatov, prenosnikov in tabličnih računalnikov.

Bert Nordberg, predsednik in izvršni direktor Sony Mobile Communications, je dejal: »Kot del skupine Sony imamo sedaj še boljše izhodišče za omogočanje povezane izkušnje zabave kupcem po celotnem svetu in za še hitrejši prenos tovrstne tehnologije in storitev na trg. Le Sony lahko združi elektronske naprave, povezane storitve, naprave in vsebine s pametnim telefonom Xperia kot temeljnim kamnom za uživanje v zabavi v tako povezanem svetu.«

Na sejmu Sony Mobile Communications prav tako predstavlja novo generacijo pametnih telefonov Xperia NXT™, ki vključuje paradnega konja Xperia S in najnovejša dodatka Xperia P in Xperia U. Ta nova pametna telefona Xperia združujeta izstopajoče oblikovanje in vrhunsko tehnologijo zabave z zmogljivostmi, ki jih kupci pričakujejo od pametnega telefona Sony. Telefoni iz družine Xperia NXT dodatno omogočajo dostop do omrežja Sony Entertainment Network*, na katerem lahko uporabniki najdejo celovit obseg vsebin in storitev z možnostmi za zabavo, ki so brez konkurence, in jim zagotavlja izmenjavo in uživanje v vsebinah preko več naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki