marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Sony Mobile Communications na sejmu Mobile World Congress


27.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Mobile World Congress, Barcelona – Podjetje Sony Mobile Communications, ki je sedaj del korporacije Sony, bo mobilnim operaterjem in kupcem prikazalo svojo povezano izkušnjo zabave na prvem nastopu na največjem dogodku na področju mobilne telefonije – kongresu Mobile World Congress.

Obiskovalci sejma bodo lahko na stojnici Sony Mobile Communications v hali 6, (stojnica 6E01) v živo preverili, kako Sony svojim kupcem omogoča povezano izkušnjo zabave preko mobilnih telefonov, TV aparatov, prenosnikov in tabličnih računalnikov.

Bert Nordberg, predsednik in izvršni direktor Sony Mobile Communications, je dejal: »Kot del skupine Sony imamo sedaj še boljše izhodišče za omogočanje povezane izkušnje zabave kupcem po celotnem svetu in za še hitrejši prenos tovrstne tehnologije in storitev na trg. Le Sony lahko združi elektronske naprave, povezane storitve, naprave in vsebine s pametnim telefonom Xperia kot temeljnim kamnom za uživanje v zabavi v tako povezanem svetu.«

Na sejmu Sony Mobile Communications prav tako predstavlja novo generacijo pametnih telefonov Xperia NXT™, ki vključuje paradnega konja Xperia S in najnovejša dodatka Xperia P in Xperia U. Ta nova pametna telefona Xperia združujeta izstopajoče oblikovanje in vrhunsko tehnologijo zabave z zmogljivostmi, ki jih kupci pričakujejo od pametnega telefona Sony. Telefoni iz družine Xperia NXT dodatno omogočajo dostop do omrežja Sony Entertainment Network*, na katerem lahko uporabniki najdejo celovit obseg vsebin in storitev z možnostmi za zabavo, ki so brez konkurence, in jim zagotavlja izmenjavo in uživanje v vsebinah preko več naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki