marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Sony izdal preizkusno različico operacijskega sistema Android 4.0


29.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Sony Mobile je izdal preizkusno različico operacijskega sistema Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" za svoje modele Xperia Arc S, Neo V in Ray. S tem izpolnjujejo obljubo, da bodo nadgradili vse Sony Ericsson Xperia mobilnike na zadnjo različico Googlovega operacijskega sistema.

Sony izdano različico priporoča le naprednim razvijalcem, saj bo za namestitev potrebno kar nekaj dela. Sony bo tudi priskrbel vso potrebno programje, ki bo potrebno za namestitev preizkusne različice. Da pa ni vse tako lepo, kot se sliši, pri družbi tudi sporočajo, da to početje lahko izniči garancijo za vaš mobilnik.

Na preizkusni različici operacijskega sistema ni nameščenih aplikacij, saj le-ta še ni prišel čez Googlov avtorizacijski proces, ravno tako ne deluje bluetooth in Wi-Fi. Kaj pa uporabnik z namestitvijo sploh pridobi? Dodatne funkcije ob zaklenjenem zaslonu, kot so dostop do kamere, nadzor nad predvajano glasbo, ter tudi novo hitro klicanje.

S tem tempom bi Sony končno različico lahko ponudil za namestitev že v marcu. Kako deluje Android 4.0 na Sony mobilniku pa si lahko ogledate na spodnjem videu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki