marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Sony Ericsson je objavil datum začetka prodaje Xperie X1


11.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je najavil, da bo 30. septembra začel s prodajo težko pričakovanega Xperia™ X1, ki bo najprej na voljo kupcem v Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Švedskem. Telefon bo na drugih tržiščih po Evropi, Aziji in Latinski Ameriki na voljo v zadnjem četrtletju 2008.

Spletni viri
Za začetek odštevanja do predstavitve Xperia™ X1 bo Sony Ericsson 15. septembra ob 13:00 po srednjeevropskem zimskem času zagnal storitev globalnega spletnega vira v živo, ki bo gledalcem omogočila prvo celovito predstavitev telefona. Spletni vir bo prav tako premierno prikazal prvo epizodo trilerja v alternativni resničnosti Johnny X. Če se želite prijaviti na spletni vir in postaviti vprašanje Magnusu J. Anderssonu, višjemu direktorju za Xperia™ X1, obiščite: www.sonyericsson.com/premiere.

»Smo izjemno zadovoljni z inovativnostjo in novimi izkušnjami za uporabnika, ki smo jih za kupce ustvarili z Xperia™ X1,« je dejal Rikko Sakaguchi, CVP in vodja oddelka za načrtovanje in razvoj pri Sony Ericssonu. »Poglobljen prikaz delovanja na spletnem viru bo prikazal kako resnično edinstven je ta telefon. Ekosistem iz devetih nadzornih plošč uporabniku omogoča popoln nadzor nad vsemi doživetji telefona, kupcem pa omogoča vmesnik prilagoditi svojim potrebam in življenjskemu stilu. Telefon Xperia™ X1 je opremljen z najbolj kakovostnim zaslonom na tržišču, štirismerno navigacijsko tipko in optično kontrolno ročico, s katero bo vaše brskanje po spletu sproščujoče. S svojim izjemno hitrim procesorjem in omrežno hitrostjo pa Xperia™ X1 resnično premosti razpoko med zasebnimi potrebami, zabavo in poslovnimi zahtevami.«

Globalna predstavitev
Uradna globalna predstavitev telefona Xperia™ X1 se bo dogodila v Tentu v Londonu kot del sejma oblikovanja London Design Week, ki bo potekal med 18. in 21. septembrom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki