marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Sony Ericsson je objavil datum začetka prodaje Xperie X1


11.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je najavil, da bo 30. septembra začel s prodajo težko pričakovanega Xperia™ X1, ki bo najprej na voljo kupcem v Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Švedskem. Telefon bo na drugih tržiščih po Evropi, Aziji in Latinski Ameriki na voljo v zadnjem četrtletju 2008.

Spletni viri
Za začetek odštevanja do predstavitve Xperia™ X1 bo Sony Ericsson 15. septembra ob 13:00 po srednjeevropskem zimskem času zagnal storitev globalnega spletnega vira v živo, ki bo gledalcem omogočila prvo celovito predstavitev telefona. Spletni vir bo prav tako premierno prikazal prvo epizodo trilerja v alternativni resničnosti Johnny X. Če se želite prijaviti na spletni vir in postaviti vprašanje Magnusu J. Anderssonu, višjemu direktorju za Xperia™ X1, obiščite: www.sonyericsson.com/premiere.

»Smo izjemno zadovoljni z inovativnostjo in novimi izkušnjami za uporabnika, ki smo jih za kupce ustvarili z Xperia™ X1,« je dejal Rikko Sakaguchi, CVP in vodja oddelka za načrtovanje in razvoj pri Sony Ericssonu. »Poglobljen prikaz delovanja na spletnem viru bo prikazal kako resnično edinstven je ta telefon. Ekosistem iz devetih nadzornih plošč uporabniku omogoča popoln nadzor nad vsemi doživetji telefona, kupcem pa omogoča vmesnik prilagoditi svojim potrebam in življenjskemu stilu. Telefon Xperia™ X1 je opremljen z najbolj kakovostnim zaslonom na tržišču, štirismerno navigacijsko tipko in optično kontrolno ročico, s katero bo vaše brskanje po spletu sproščujoče. S svojim izjemno hitrim procesorjem in omrežno hitrostjo pa Xperia™ X1 resnično premosti razpoko med zasebnimi potrebami, zabavo in poslovnimi zahtevami.«

Globalna predstavitev
Uradna globalna predstavitev telefona Xperia™ X1 se bo dogodila v Tentu v Londonu kot del sejma oblikovanja London Design Week, ki bo potekal med 18. in 21. septembrom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki