marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Sony Ericsson predstavlja storitev Facebook v telefonih Xperia


09.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nov portfelj pametnih telefonov Xperia, ki bo uporabnikom ponudil vznemerljivo, novo družabno izkušnjo. Ker kupci svoje pametne telefone vedno bolj uporabljajo za takojšnjo komunikacijo, Facebook v telefonu Xperia družbene povezave integrira po celotnem telefonu. Sony Ericsson tako omogoča takojšnjo dostopnost do Facebooka iz najpogosteje uporabljanih področij telefona, kot so slikovna galerija, glasbeni predvajalnik, imenik in koledar, kjer lahko uporabniki delijo vsebino in komentirajo.

Ena izmed pomembnejših novosti na novih modelih Xperia bo inovativna družbena glasbena izkušnja. Če boste našli novo super pesem ali poslušali svojo najljubšo skladbo, lahko gumb 'Všeč mi je' pritisnete neposredno v predvajalniku, s čimer se bo samodejno posodobil tudi zid v vašem Facebook profilu – ne da bi vam bilo potrebno odpreti aplikacijo za Facebook. Obenem boste lahko sledili tudi glasbi in videoposnetkom, ki jih trenutno priporočajo ali komentirajo vaši prijatelji na storitvah kot sta YouTube in Spotify.

Integracija Facebooka v večpredstavnostno galerijo telefona približa fotografije na le en klik iz začetnega zaslona ter vam hkrati ponuja možnost da kliknete na 'Všeč mi je' ali napišete komentar. Tudi imenik telefona Xperia bo postal bolj družaben kot kadarkoli prej, saj bo interese in fotografije vaših prijateljev dodal v njihov vnos v vašem imeniku. Koledar telefona se bo dopolnil z njihovimi rojstnimi dnevi, s čimer ne boste nikoli več pozabili na ta datum.

Stephan Croix, vodja oddelka za trženjska partnerstva pri Sony Ericssonu, je dejal: »Uporaba družbenih medijev s pomočjo pametnih telefonov je sedaj del vsakdana. Sony Ericsson je Facebook še tesneje vključil v svoje pametne telefone Xperia, da bi tako kupcem ponudil edinstveno in zabavno izkušnjo, ki jo lahko doživijo le na pametnih telefonih Xperia. Sony Ericsson tesno sodeluje s Facebookom, s čimer zagotavlja nenehno evolucijo integracije in uporabnikom omogoča interakcijo s svojimi priljubljenimi kanali za družbeno mreženje preko pametnih telefonov.«

Henri Moissinac, vodja oddelka za mobilno poslovanje pri Facebooku, je dejal: »Menimo, da mobilne naprave predstavljajo idealno okolje za raznovrstno družbeno izkušnjo. Sony Ericsson je na svojih pametnih telefonih Xperia ustvaril izjemno vključujočo izkušnjo Facebooka in verjamemo, da bodo uporabniki vzljubili to novo in intuitivno izkušnjo.«

Integracija Facebooka v telefon Xperia

• Možnost takojšnjega sporočanja prijateljem, katere skladbe so vam všeč, z uporabo gumba 'Všeč mi je'
• Popoln in celovit proces za družbene medije in glasbo: povejte, katera skladba vam je všeč, jo delite in kupite
• Enostaven dostop do informacij o tem, kaj poslušajo ali gledajo vaši prijatelji
• Facebook albumi in fotografije integrirani v aplikacijo galerija Xperia
• Fotografije, interesi in povezave do profilov vaših prijateljev v vašem imeniku Xperia
• Dogodki na Facebooku se bodo sinhronizirali s koledarjem Xperia
• Opozorila o obvestilih na Facebooku na zakljenjenem zaslonu vašega telefona

Obstoječi uporabniki telefonov Xperia arc in Xperia PLAY si bodo lahko kmalu prenesli posodobljeno programsko opremo za dostop do novih integriranih funkcij. Facebook v telefonih Xperia je že prednameščen na novih telefonih Xperia mini in Xperia mini pro, ki sta bila predstavljena danes. Ta naslednika uspešnih originalnih telefonov iz serije mini sta zvrhano polna funkcionalnosti in ju poganja procesor Qualcomm Snapdragon s taktom 1 GHz, ki skrbi za gladko delovanje najnovejše različice Googlovega operacijskega sistema Android – Gingerbread 2.3.

Facebook v telefonih Xperia bo na izbranih trgih od drugega četrtletja na voljo za vse pametne telefone Xperia z letnico 2011. Xperia mini in Xperia mini pro bosta na voljo v tretjem četrtletju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki