marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Sony Ericsson predstavlja platformo Xperia Studio


04.11.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil spletno zabavno platformo Xperia Studio, ki umetnikom in soustvarjalcem omogoča ustvarjanje in izmenjavo svojih najbolj inovativnih vsebin. Ta pobuda še potrjuje zavezanost podjetja Sony Ericsson za ustvarjanje zanimivih in zabavnih vsebin visoke kakovosti, s katerimi potrošnikom omogoča na novo odkrivati zmogljivosti njihovih telefonov Xperia.

Poustvarjanje resničnosti

Platforma Sony Ericsson Xperia Studio kreativce, umetnike in intelektualce – od soustvarjalnih umetnikov na Danskem do astrofizikov v New Yorku – spodbuja, da do skrajnih meja izkoristijo svoje telefone iz družine Xperia in tako 'poustvarijo resničnost’. Vsebino platforme bo redno posodabljalo rastoče število prispevajočih.

Brisanje meje med umetnostjo, tehnologijo in komunikacijo

V prvi fazi projekta so sodelujoči iz vsega sveta svoje telefone Xperia uporabili za ustvarjanje vsebin na zanimiv in nekonvencionalen način – bliskavica fotoaparata kot metalec plamenov, pogled na vesolje z golim očesom, posnetek popolnega vala, skladba ustvarjena iz zvokov pariških ulic in video ekstremnih vragolij na kolesih BMX iz Brooklyna. Vsi projekti so bili dokumentirani in so na ogled na platformi Xperia Studio.

Soustvarjalci iz celotnega sveta

Projekt potrjuje inovativno usmerjenost podjetja Sony Ericsson, ki se nenehno trudi zabrisati mejo med zabavo, tehnologijo in komunikacijo. Prvi skupek sodelovanj v projektu Xperia Studio vključuje:

• Illutron, kolaborativni in interaktivni umetniški studio iz Kopenhagna
• Dr. Joshua Peek, astrofizik in štipendist programa Hubble iz Univerze Columbia v New Yorku
• Ed Sloane, deskar in inovativni deskarski fotograf iz Victorie v Anstraliji
• Annabel Linquist – umetnica in glasbenica iz New Yorka
• Torey Kish – navdušenec nad ekstremnimi športi iz Brooklyna

Za več podrobnosti obiščite www.xperiastudio.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki