marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Sony Ericsson predstavlja platformo Xperia Studio


04.11.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil spletno zabavno platformo Xperia Studio, ki umetnikom in soustvarjalcem omogoča ustvarjanje in izmenjavo svojih najbolj inovativnih vsebin. Ta pobuda še potrjuje zavezanost podjetja Sony Ericsson za ustvarjanje zanimivih in zabavnih vsebin visoke kakovosti, s katerimi potrošnikom omogoča na novo odkrivati zmogljivosti njihovih telefonov Xperia.

Poustvarjanje resničnosti

Platforma Sony Ericsson Xperia Studio kreativce, umetnike in intelektualce – od soustvarjalnih umetnikov na Danskem do astrofizikov v New Yorku – spodbuja, da do skrajnih meja izkoristijo svoje telefone iz družine Xperia in tako 'poustvarijo resničnost’. Vsebino platforme bo redno posodabljalo rastoče število prispevajočih.

Brisanje meje med umetnostjo, tehnologijo in komunikacijo

V prvi fazi projekta so sodelujoči iz vsega sveta svoje telefone Xperia uporabili za ustvarjanje vsebin na zanimiv in nekonvencionalen način – bliskavica fotoaparata kot metalec plamenov, pogled na vesolje z golim očesom, posnetek popolnega vala, skladba ustvarjena iz zvokov pariških ulic in video ekstremnih vragolij na kolesih BMX iz Brooklyna. Vsi projekti so bili dokumentirani in so na ogled na platformi Xperia Studio.

Soustvarjalci iz celotnega sveta

Projekt potrjuje inovativno usmerjenost podjetja Sony Ericsson, ki se nenehno trudi zabrisati mejo med zabavo, tehnologijo in komunikacijo. Prvi skupek sodelovanj v projektu Xperia Studio vključuje:

• Illutron, kolaborativni in interaktivni umetniški studio iz Kopenhagna
• Dr. Joshua Peek, astrofizik in štipendist programa Hubble iz Univerze Columbia v New Yorku
• Ed Sloane, deskar in inovativni deskarski fotograf iz Victorie v Anstraliji
• Annabel Linquist – umetnica in glasbenica iz New Yorka
• Torey Kish – navdušenec nad ekstremnimi športi iz Brooklyna

Za več podrobnosti obiščite www.xperiastudio.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki