marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

članki

Sony Ericsson predstavlja novo dodatno opremo


04.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil dve napravi Smart Extras – večpredstavnostno priklopno postajo LiveDock in hi-fi slušalke LiveSound, ki dodatno izboljšujejo androidovo izkušnjo.

LiveDock kupcem omogoča brezšivno integracijo njihovega pametnega telefona Sony Ericsson v domu. Preprosto priključite telefon v priklopno postajo in že boste lahko enostavno zaganjali aplikacije iz tržnice Android Market in obenem polnili baterijo. LiveDock bo na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja 2011.

Slušalke LiveSound kupcem omogočajo najboljšo možno glasbeno izkušnjo v stilski obliki, ki vam ne bo povzročala sivih las zaradi zapletanja kablov. Slušalke omogočajo tudi oddaljen dostop do aplikacij iz telefona z uporabo nadzorne plošče LiveKey, ki jim omogoča neposreden dostop do njihovih aplikacij z enostavnim pritiskom na tipko. LiveSound bo na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja 2011.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki