marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Sony Ericsson ponuja nove funkcionalnosti za svojo družino Xperia 2011


29.08.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil nove funkcije za svojo družino pametnih telefonov Xperia letnik 2011. Celovita nadgradnja programske opreme se bo pričela oktobra letos. Kupci pametnih telefonov Xperia letnik 2011 bodo lahko uživali v izboljšavah edinstvene funkcije Facebook v telefonu Xperia podjetja Sony Ericsson in funkcionalnosti 3D kamere podjetja Sony.

Posodobitev bo kupcem prav tako omogočila izkoristiti vse prednosti platforme Android Gingerbread, vključno z Google Talk z video pogovori (Video Chat).
Edinstvena družbena izkušnja Sony Ericsson, ki jo omogoča Facebook v telefonu Xperia, je bila še izboljšana in uporabnikom omogoča izkoristiti možnosti Facebooka, kot so tipka »všeč mi je«, deljenje in raziskovanje Facebooka, na še hitrejši, lažji in bolj intuitiven način. Nova funkcionalnost želi zabavo narediti bolj družbeno in kupcem omogoča deljenje in odkrivanje aplikacij ter iger s pomočjo prijateljev na Facebooku.

Najnovejše izboljšave kamere podjetja Sony vključujejo tehnologijo za zajem 3D panoram - fotografije je moč posneti in si jih nato v 3D ogledati na ustrezno opremljenem televizijskem zaslonu z uporaba kabla HDMI.
“Ta nadgradnja programske opreme prinaša kopico novih in resnično zabavnih funkcij za vse naše pametne telefone Xperia letnik 2011, vključno s tistimi, ki so jih kupci letos že kupili,« je dejal Nikolaus Scheurer, vodja trženja izdelkov pri Sony Ericsson. »Naši kupci bodo lahko izkoristili nove možnosti, ki jih ponuja Google, uživali v še bogatejši izkušnji Facebooka in v izboljšani funkcionalnosti kamere podjetja Sony.«

Nadgradnja programske opreme bo na voljo na izbranih trgih v obliki postopnih posodobitev s pričetkom oktobra 2011. Lastniki telefonov Xperia bodo prejeli sporočilo, ki jih bo obvestilo, da si lahko programsko opremo prenesejo takoj preko povezave 3G ali WiFi, imeli pa bodo tudi možnost, da telefon priključijo na računalnik in si novo programje prenesejo s pomočjo programa PC Companion.

Posodobitve na kratko:

• Pametni telefoni Xperia bodo posodobljeni z različico 2.3.4 platforme Gingerbread, ki vsebuje nove funkcije kot je Google Talk z video pogovori (Video Chat) za pametne telefone opremljene s kamero na sprednji strani
• Posodobljena funkcionalnost Facebooka v telefonu Xperia za označevanje z oznako »všeč mi je«, deljenje in odkrivanje vsebin
• Pametni telefoni Xperia so sedaj opremljeni s funkcionalnostjo 3D panorama podjetja Sony
• Nadgrajena programska oprema omogoča uporabo pametnega telefona Xperia kot mini mobilnega osebnega računalnika – zunanje naprave USB (miška, tipkovnica ali krmilnik za igre) lahko priključite v večpredstavnostno priklopno postajo Sony Ericsson LiveDock. Oglejte si vsebine na velikem zaslonu – pametni telefon povežite s televizorjem s kablom HDMI
• Vnos besedila s potegom – vnesite besedilo tako, da povlečete prst od ene črke do druge
• Zajem zaslona – uporabnik lahko naredi posnetek zaslona za katerokoli aplikacijo telefona

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki