marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Sony Ericsson podaljšuje partnerstvo z UEFA Champions League


30.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je sporočil, da bo izkoristil obstoječe partnerstvo med Sony Corporation in UEFA ter aktiviral globalni marketinški program za dogodke, ki vključujejo UEFA Champions League do leta 2012. Sony Ericsson bo kot del partnerstva med Sony in UEFA Champions League postal uradni mobilni telefon UEFA Champions League.

Ta program bo osredotočen na ljubitelje tega športa in bo nadaljeval predhodne marketinške programe, ki so nogometnim navdušencem po celotnem svetu s pomočjo Sony Ericssona omogočili še širši dostop do igre, ki jo obožujejo.

V središču programa bo najboljša možna izkušnja 'na napravah', ki bo izkoristila zmogljivosti GPS pametnih telefonov Sony Ericsson, s čimer bo izboljšala izkušnje ljubiteljev. Obenem pa podjetje v sodelovanju z UEFA.com razvija tudi novo mobilno aplikacijo. Sony Ericsson se nahaja v enkratnem položaju za izboljšanje izkušnje nogometa za privržence tega športa, saj bodo ljubitelji mobilne telefone imeli s seboj, pa če bodo spremljali tekmo na štadionu ali na javnem mestu s prijatelji.

»Presrečni smo, da danes objavljamo aktivacijo novega globalnega marketinškega programa, ki je osredotočen na UEFA Champions League. Uporaba obstoječih zmogljivosti GPS na naših pametnih telefonih Xperia za izboljšanje izkušnje ljubiteljev je razburljiv del tega programa. Ta nova pobuda bo nadgrajevala naše obstoječe globalne sponzorske kampanje,« je dejal Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja trženja pri Sony Ericssonu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki