marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Sony Ericsson podaljšuje partnerstvo z UEFA Champions League


30.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je sporočil, da bo izkoristil obstoječe partnerstvo med Sony Corporation in UEFA ter aktiviral globalni marketinški program za dogodke, ki vključujejo UEFA Champions League do leta 2012. Sony Ericsson bo kot del partnerstva med Sony in UEFA Champions League postal uradni mobilni telefon UEFA Champions League.

Ta program bo osredotočen na ljubitelje tega športa in bo nadaljeval predhodne marketinške programe, ki so nogometnim navdušencem po celotnem svetu s pomočjo Sony Ericssona omogočili še širši dostop do igre, ki jo obožujejo.

V središču programa bo najboljša možna izkušnja 'na napravah', ki bo izkoristila zmogljivosti GPS pametnih telefonov Sony Ericsson, s čimer bo izboljšala izkušnje ljubiteljev. Obenem pa podjetje v sodelovanju z UEFA.com razvija tudi novo mobilno aplikacijo. Sony Ericsson se nahaja v enkratnem položaju za izboljšanje izkušnje nogometa za privržence tega športa, saj bodo ljubitelji mobilne telefone imeli s seboj, pa če bodo spremljali tekmo na štadionu ali na javnem mestu s prijatelji.

»Presrečni smo, da danes objavljamo aktivacijo novega globalnega marketinškega programa, ki je osredotočen na UEFA Champions League. Uporaba obstoječih zmogljivosti GPS na naših pametnih telefonih Xperia za izboljšanje izkušnje ljubiteljev je razburljiv del tega programa. Ta nova pobuda bo nadgrajevala naše obstoječe globalne sponzorske kampanje,« je dejal Lennard Hoornik, podpredsednik podjetja in vodja trženja pri Sony Ericssonu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki