marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Sony Ericsson razvijalce s telefonom XPERIA™ X2 postavlja v središče uporabniške izkušnje


07.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson je predstavil komplet za razvijalce Panel SDK, s katerim želi le-te opogumiti k razvoju aplikacij za telefon XPERIA™ X2. Privlačni uporabniški vmesnik vsebuje nov razpon interaktivnih ukaznih plošč na domačem zaslonu in ponuja aplikacije za delo, zabavo in komunikacijo.

Ker ima razvijalčeva aplikacija na zaslonu na voljo več prostora in večjo tržno vidnost kot drugod, uporabniški vmesnik razvijalca postavlja v središče uporabniške izkušnje.

Komplet za razvijalce Panel SDK vključuje aplikacijo Panelizer, ki obstoječe Flash, Java in Windows Mobile® aplikacije spremeni v panele za telefon XPERIA™ X2, in programski komplet, ki razvijalcem omogoča izdelavo panelov za platformo WindowsMobile® 6.5.

Z uporabo aplikacije Panelizer lahko razvijalci kar najbolje izkoristijo svoje delo, ki so ga vložili v izdelavo privlačnih aplikacij. Svoje aplikacije lahko pretvorijo v edinstveno izkušnjo Sony Ericsson z minimalnimi stroški in uporabo le nekaj klikov ter brez potrebe po nakupu dodatnega orodja. Paneli so nato le en dotik stran od domačega zaslona uporabnika, kar razvijalcem omogoča, da resnično oblikujejo uporabnikovo izkušnjo mobilne zabave.

Poleg podpore panelov in aplikacij, je XPERIA™ X2 opremljena tudi z javanskim okoljem Java Runtime, ki omogoča uporabo aplikacij napisanih v Javi ali Capuchinu.

Aplikacije, ki bodo odobrene kot paneli, bodo dostopne na areni PlayNow™ (tržnici Sony Ericsson), kar bo razvijalcem omogočilo dostop do večjega razpona uporabnikov, ki uporabljajo ostale mobilne telefone Sony Ericsson. Razvijalci iz celega sveta bodo lahko dodatno izkoristili 70 % delitev neto prihodkov, ki ga ponuja arena PlayNow™ (trenutno dostopna v 18 državah).

»Postavitev aplikacij neposredno pod prste uporabnikov je v središču našega delovanja,« je dejal Christopher David, vodja oddelka za razvijalce in sodelovanje s partnerji pri Sony Ericsson. »Panel SDK smo ustvarili z namenom poenostavitve procesa razvoja, skrajšanja časa, ki je potreben za prenos aplikacije do uporabnikov, in nudenja dodatnih priložnosti razvijalcem za zaslužek.«

Kako deluje
Razvijalci lahko aplikacije pošljejo z uporabo spodnjih enostavnih korakov:

• Kliknite na globalno spletno stran Sony Ericsson za razvijalce http://developer.sonyericsson.com
• Prenesite si Panel SDK in preberite kratka navodila za uporabo
• Kliknite na http://submit.sonyericsson.com in prenesite »panelizirane« aplikacije
• Postopek odobritve poslanih aplikacij bo zaključen v roku 30 dni. Sprejete aplikacije bodo samodejno prenesene na areno PlayNow™

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki