marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Predstavitev Sony Ericssonovih novosti


19.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

V treh novih mobilnih telefonskih aparatih, s katerimi Sony Ericsson razširja svojo ponudbo, so uspešno združeni dobro oblikovanje, preprosta uporaba in ugodna cena.

Z njimi se Sony Ericsson približuje vsem tistim uporabnikom, ki potrebujejo mobilni telefon z osnovnimi funkcijami predvsem za klicanje in sporočanje SMS.

Novi modeli so:

  • J220 – mobilni telefon klasične oblike, pri katerem sta poudarjena preprosta uporaba in poenostavljen dostop do menijev z enim klikom
  • J230 – mobilni telefon klasične oblike, ki ponuja poenostavljen dostop do menijev z enim klikom ter prednosti vgrajenega FM radijskega sprejemnika
  • Z300 – privlačen preklopni telefon

Novi telefoni bodo pritegnili vse uporabnike, ki iščejo zanesljive, preproste in lepo oblikovane mobilne telefone, ob tem pa ugodno ceno in znano blagovno znamko, ki ji lahko zaupajo. Vsak telefon ima svojsko privlačnost, vsi pa so osredotočeni na izpolnjevanje ene same naloge: upravljanje s klici in sporočanje s sporočili SMS naj bo čim preprostejše. Pri tem jim pomagajo navigacija med meniji z enim klikom, meniji z eno samo ikono in barvni zasloni.

"Razširjamo Sony Ericssonov izbor mobilnih telefonov, da se bomo lahko čimbolj približali potrebam uporabnikov," je povedal Steve Walker, podpredsednik oddelka za produktno trženje. "Vstop novih modelov na trg pomeni, da bodo imeli vsi tisti, ki si želijo imeti Sony Ericssonov mobilni telefon, široko izbiro, pri čemer bo vsak izbran model preprost za uporabo in lepo oblikovan."

J220 – preprosta uporaba
J220 je oblikovan z mislijo na preprosto uporabo. Uporabniki si lahko sami izberejo sistem menijev, ki jim je najbolj pri srcu – preprost meni z eno samo ikono ali pa priljubljen Sony Ericssonov meni z več ikonami za takojšen pregled najpomembnejših funkcij. Navigacijska tipka z enim klikom in oznake ikon na njej omogočajo preprost in hiter dostop do najpogosteje uporabljanih funkcij. J220 ima velik pomnilnik za shranjevanje telefonskih številk (do 500) in sporočil SMS (do 200). Z zamenljivimi pokrovčki Style-Up™, ki so na voljo kot dodatna oprema, pa uporabnik lahko zunanjo podobo telefona prilagodi lastnim željam. J220 bo na voljo v dveh barvnih različicah: črni in modri.

J230 – glasba in novice pri roki
Vgrajen stereo FM radijski sprejemnik omogoča uporabnikom, da lahko vsak trenutek prisluhnejo glasbi, športnim prenosom ali novicam na svojih priljubljenih radijskih postajah. V osnovni komplet je že vključen stereo prenosni komplet za prostoročno uporabo, namenjen poslušanju glasbe in telefoniranju. Telefon ima na zadnji strani vgrajen tudi zunanji zvočnik. Kakor pri J220 je tudi pri J230 mogoče izbrati način prikaza možnosti v meniju, možnosti pa sta dve – prikaz ene ikone ali pa več ikon na zaslonu. Uporabniki zlahka dostopajo do vseh funkcij telefona. Poslušanje radia, sprejemanje klicev, iskanje telefonske številke, pisanje sporočil SMS – do vseh teh funkcij je dovolj le en klik. Osnovne barvne različice J230 bodo: bela, rdeča, črna, zamenljivi pokrovčki Style-Up™ pa bodo izpolnili tudi drugačne barvne želje. Poleg tega ima J220 velik pomnilnik za shranjevanje telefonskih številk (do 500) in sporočil SMS (do 200).

Z300 – eleganten preklopni telefon
Majhen, eleganten preklopni telefon v sivi ali vijolični barvni različici je nadvse privlačen za vse modno ozaveščene uporabnike, ki iščejo preprost telefon, ki bo ustrezal njihovemu razpoloženju, okusu in življenjskemu slogu. Ko uporabnik odpre zgornji del telefona, se prikaže velik zaslon in presenetljivo velika tipkovnica z navigacijsko tipko, prek katere vodi pot do vseh glavnih funkcij z le enim klikom. Ko je zgornji del telefona zaprt, je na zunanjem zaslonu prikazana ura; ko uporabnik prejme klic, prikaz ure zamenjajo informacije o osebi, ki kliče. Z300 je osredotočen na govor in sporočila SMS, ponuja pa tudi telefonski imenik, koledar, opomnike in alarm. K podobi telefona po lastnih željah pomagajo zamenljivi pokrovčki Style-Up™, ki jih je mogoče kupiti kot dodatno opremo. Vsakemu telefonu bodo priloženi tudi kristalni okraski, s katerim si lahko uporabniki po svoje okrasijo svoj Z300.

Dosegljivost
J220 in J230 bosta na trgu na voljo v 1. četrtletju leta 2006, Z300 pa konec leta 2005.

Vsi trije telefoni delujejo v omrežjih GPRS 900/1800 Mhz.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki