marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Sony Ericsson predstavlja Mobilni vodič po dogodku


17.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil Mobilni vodič po dogodku (Mobile Event Guide), svoj novi projekt, ki bo prvič zaživel na Sony Ericsson Championships, prestižnem turnirju ob koncu ženske teniške sezone. Mobilni vodič po dogodku je brezplačna mobilna aplikacija, ki si jo lahko ljubitelji na turnirju naložijo na svoje mobilne telefone.

Aplikacija jim bo ponudila vse najbolj uporabne informacije glede programa turnirja in koristne lokalne potovalne in turistične informacije, za katerimi ne bo več potrebno brskati po posameznih spletnih straneh. Mobilni vodič po dogodku je prva storitev svoje vrste, ki se preko brezžičnih povezav Wi-Fi ali Bluetooth™ posodablja v realnem času.

»Sony Ericsson nenehno išče nove poti za uporabo svojih tehnoloških inovacij za izboljšanje doživetja gledalcev na dogodkih, ki jih podjetje sponzorira. Mobilni vodič po dogodku bo ljubiteljem na turnirju Sony Ericsson Championships v Dohi omogočil enostavno in brezplačno storitev, ki jim bo podala nepogrešljive informacije o turnirju in mestu. Veselimo se nadaljnje uporabe aplikacije na številnih dogodkih, ki so namenjeni gledalcem,« je dejal Aldo Liguori, podpredsednik podjetja in vodja oddelka za globalne komunikacije in odnose z javnostjo pri podjetju Sony Ericsson.

Mobilni vodič po dogodku je mobilna aplikacija, napisana v okolju Java ME (J2ME), in se lahko uporablja na Java platformah JP-7 in novi JP-8. Aplikacija deluje kot zaokrožena celota in ne potrebuje nenehno vzpostavljene podatkovne povezave. Vendar pa uporaba brezžične tehnologije omogoča prejem najnovejših informacij.

Tehnološki napredek Mobilnem vodiču po dogodku omogoča prilagajanje na potrebe gledalcev, ki jim ponuja vodič po dogodku, ki ga lahko spravite v dlan, informacije po želji in najnovejše podatke. Ljubitelji, ki bodo vstopili na igrišča v Dohi, bodo od Sony Ericsson prejeli vabilo za prenos Mobilnega vodiča po dogodku preko brezžične povezave Bluetooth™. Mobilni vodič po dogodku je inteligentna aplikacija, ki se bo vsakodnevno posodobila ob prihodu uporabnika aplikacije na igrišče. Tak način posodabljanja vam bo zagotovil najnovejše podatke brez dragih stroškov podatkovnega prenosa ali gostovanja (roaming). Aplikacija je na voljo za večino telefonov s povezavo Bluetooth™, kar bo gledalcem ob prehodu skozi poseben kiosk podjetja Sony Ericsson omogočilo prenos tiste različice, ki ustreza njihovemu telefonu.

V središču različice Mobilnega vodiča po dogodku za igralke in sodnike je strojna programska oprema Capuchin, lastna tehnologija Sony Ericsson, ki omogoča mnogo bogatejši in intuitiven programski vmesnik, ki je elegantno povezan z osnovnimi funkcijami telefona.

Igralke bodo prejele prilagojeno različico telefona Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ s posebno Capuchin različico aplikacije, ki jim bo poleg mnogo bogatejše izkušnje ponudila tudi dodatne funkcije, kot so takojšnja posodobitev informacij o statistikah in razporedu njihovih iger ter zemljevide igrišč – vse to z uporabo nove brezžične povezave telefona C905 Cyber-shot™.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki