marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Sony Ericsson ljubiteljem tenisa ponuja foursquare


02.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je postal prva blagovna znamka, ki je ustvarila dom za ljubitelje tenisa na hitro rastoči storitvi za označevanje lokacij foursquare. Prijavljeni na »Sony Ericsson Tennis« bodo imeli dostop do ekskluzivnih namigov in priporočil o najnovejših popularnih točkah v mestih, kjer se odvijajo turnirji WTA. Vse te informacije bodo na voljo na mobilnih telefonih Xperia.

Storitev bo prvič na voljo za zaključni turnir WTA Championships v Dohi in bo obiskovalcem teniških turnirjev WTA ponujala namige o najboljših lokacijah za ogled, urnik zakulisnih dogodkov na vadbenih igriščih ter najbolj vroče kraje za nočno zabavo. Vse kar morate storiti je, da se prijavite na »Sony Ericsson Tennis« na foursquare. Pridružile se vam bodo tudi najboljše igralke, ki bodo sporočale svoje namige in se prijavljale ob prihodu na popularne točke. Obenem pa v sezoni 2011 privrženci belega športa ne smejo zamuditi priložnosti za zbiranje ekskluzivnih priponk Sony Ericsson Tennis.

Stephan Croix, podpredsednik uprave in vodja oddelka za globalna trženjska partnerstva pri Sony Ericsson je dejal: »Sony Ericsson je z navdušenjem inovativen v sodelovanju s foursquare in tako spreminja načine za uživanje navdušencev tega športa. Ljubitelji tenisa potrebujejo le telefon Xperia in prijavo v foursquare in že lahko dostopajo do številnih informacij o najboljših krajih za obisk med teniškimi turnirji in o najbolj zanimivih stvareh, ki jih lahko tam počnejo.«

Andrew Walker, podpredsednik uprave, odgovoren za globalno trženje in komunikacijo pri WTA, je dodal: »Družbeni mediji igrajo ključno vlogo pri omogočanju kar najboljše možne turnirske izkušnje za ljubitelje tenisa. Igralke WTA že imajo na milijone oboževalcev na številnih družbenih medijih in ta nova pobuda bo privržencem tega športa ponudila dostop do informacij iz samega vira o tem, kar imajo njihove najljubše igralke najraje, tako na kot izven igrišča.«

Holger Luedorf, podpredsednik uprave, odgovoren za mobilne aplikacije in partnerstva pri foursquare, je dejal: »Uporabniki foursquare raziskujejo svet. Za ljubitelje tenisa so naprave Sony Ericsson idealne platforme, ki obogatijo njihovo izkušnjo s pravočasnimi informacijami o njihovih najljubših igralkah in o turnirjih, ki potekajo v njihovih mestih.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki