marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Sony Ericsson LiveView - Vaše okno v svet


29.09.2010
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja Sony Ericsson LiveView. Ta inovativna naprava predstavlja še en korak naprej pri zavezanosti Sony Ericssona k ponujanju najboljše možne izkušnje mobilnih telefonov z uporabo odprte platforme Android. Sony Ericsson LiveView™ je del portfelja Sony Ericsson Extras – oddelka, ki skrbi za celovito uporabniško izkušnjo in širi možnosti uporabe mobilnih naprav.

Sony Ericsson LiveView uporablja tehnologijo Bluetooth za brezžično povezavo s kompatibilnim telefonom in kupcem omogoča upravljanje z mobilnikom, ne da bi jim ga bilo potrebno potegniti iz žepa ali torbice. Preberite besedilna sporočila, preverite dohodne klice in ostanite na tekočem z najnovejšimi vestmi iz portalov Facebook in Twitter.

Sony Ericsson LiveView z mikro zaslonom uporabniku omogoča upravljanje z glasbenimi možnostmi telefona, vključno z izborom skladb in uravnavanjem glasnosti. Naprava deluje tudi kot opomnik in prikazuje dogodke iz vašega koledarja ter sporočila ostalih aplikacij na telefonu.

Na poti, na sestanku ali na večerji – priročni Sony Ericsson LiveView lahko uporabljate povsod. Pripnite ga na pašček vaše zapestne ure, na obesek za ključe, na prenosni računalnik … Mikro zaslon lahko vključite v vaš življenjski stil in ostanete nenehno povezani.

Mikael Henriksson, vodja oddelka za ustvarjanje in načrtovanje ponudbe pri Sony Ericsson Extras je dejal: »Naša ambicija je postati definitivna blagovna znamka za komunikacijsko zabavo in to vključuje biti najbolj odprta blagovna znamka za mobilne telefone na trgu. Verjamemo v odprtost in nudenje številnih ter raznovrstnih aplikacij za naše kupce. Nadaljevali bomo z razvojem dodatne opreme in tako ohranili svojo pomembno in inovativno vlogo na trgu ter ustvarjali inovativno in razburljivo dodatno opremo za vse platforme, vključno z Androidom.«

Mikael Henriksson je nadaljeval: »Sony Ericsson LiveView je prvi izdelek podjetja iz kategorije dodatna oprema, ki je združljiv z odprto platformo Android. To razvijalcem ponuja možnost, da sprostijo svojo kreativnost in zasnujejo tisto naslednjo inovativno aplikacijo, ki bo na vrhu seznama želja vseh uporabnikov.«

Za iskanje aplikacij, ki so združljive s Sony Ericsson LiveView, je podjetje razvilo aplikacijo za upravljanje Sony Ericsson LiveWare™ Manager, ki na tržnici Android™ Market išče in prikaže združljive aplikacije. Upravitelj Sony Ericsson LiveWare bo na voljo na tržnici Android Market ali prednameščen na telefonskih aparatih.

Sony Ericsson LiveView bo v prodajalne prispel v zadnjem četrtletju 2010.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki