marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Sony Ericsson kupcem ponuja nekaj Extra


07.06.2010
Objavil: Dare Gliha

Dodatna oprema pod novim nazivom Sony Ericsson Extras obsega štiri enostavne kategorije - Govori, Igraj, Poslušaj in Pojdi - in tako kupcem pomaga izboljšati njihovo mobilno izkušnjo in še jim omogoča še večje užitke pri uporabi njihovega telefona.

Štiri nove kategorije Sony Ericsson Extras ponujajo popolno izkušnjo izdelka in izboljšane mobilne možnosti, kupcem podajajo jasno informacijo in jim pomagajo izbrati pravilno odločitev pri nakupu.

»Kot del naše strategije komunikacijske zabave smo pri razvoju naših telefonov pazljivo prisluhnili kupcem in njihovim potrebam in popolnoma enak etos velja tudi za naš oddelek za dodatno opremo,« je dejal Jacob Sten, vodja oddelka za dodatno opremo pri Sony Ericsson. »Kupcem želimo omogočiti, da kar najbolj izkoristijo svoj telefon in dodatna oprema Sony Ericsson Extras jim bo pomagala poiskati popolne dodatke za izpolnitev njihovih potreb.«

Štiri nove kategorije Sony Ericsson Extras so:

Govori: Svoboda za pogovor kjerkoli ste – brezskrbno klepetajte s pomočjo izdelkov, ki vključujejo prostoročne Bluetooth™ in ožičene slušalke.

Igraj: Privoščite si več zabave, vsak dan – dodatna oprema iz te kategorije telefone spremeni v izdelke, ki ponujajo nove izkušnje tistim, ki radi odkrivajo elektronske naprave.

Poslušaj: Enostavne in vrhunske rešitve za vsakodnevno poslušanje – prisluhnite priljubljenim skladbam ali video posnetkom kjerkoli s pomočjo zvočnikov Bluetooth™, slušalk in zvočnikov z enostavno pritrditvijo.

Pojdi: Rešitve za vse situacije – kopirajte, polnite ali prenašajte s to 'bistveno dodatno opremo'.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki