marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Ali Sony Ericsson v letu 2007 vstopa na korejski trg?


09.01.2007
Objavil: Marko Likar

Sony Ericsson, četrti največji proizvajalec mobilnikov, načrtujev začetku tega leta vstop na zelo zahteven južno korejski trg mobilne telefonije. Po navedbah naj bi Sony Ericsson že v prvi polovici tega leta začel prodajati in dobavljati mobilnike.

Predstavnik SK Telecom, vodilnega Korejskega operaterja, je dejal: ''Sony Ericsson je v pogovorih s korejskimi mobilnimi operaterji, da bi na njihovih mobilnikih postavili WiFi brezžično internetno platformo''.

SK Telecom se še uradno ni dogovoril zsSony Ericssonom za dobavo mobilnikov, saj so v igri še pogovori z LG in Samsungom, ki imata največji delež na trgu.

Sklenjena pogodba bo za izbranega proizvajalca prava poslastica saj okoli 40 milijonov ljudi, izmed 48 milijonske populacije, uporablja vsaj en mobilnik.

Trenutno je na korejskem trgu Motorola edini tuji proizvajalec mobilnikov, njen tržni delež pa je okoli 10 odstotkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki