marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Ali Sony Ericsson v letu 2007 vstopa na korejski trg?


09.01.2007
Objavil: Marko Likar

Sony Ericsson, četrti največji proizvajalec mobilnikov, načrtujev začetku tega leta vstop na zelo zahteven južno korejski trg mobilne telefonije. Po navedbah naj bi Sony Ericsson že v prvi polovici tega leta začel prodajati in dobavljati mobilnike.

Predstavnik SK Telecom, vodilnega Korejskega operaterja, je dejal: ''Sony Ericsson je v pogovorih s korejskimi mobilnimi operaterji, da bi na njihovih mobilnikih postavili WiFi brezžično internetno platformo''.

SK Telecom se še uradno ni dogovoril zsSony Ericssonom za dobavo mobilnikov, saj so v igri še pogovori z LG in Samsungom, ki imata največji delež na trgu.

Sklenjena pogodba bo za izbranega proizvajalca prava poslastica saj okoli 40 milijonov ljudi, izmed 48 milijonske populacije, uporablja vsaj en mobilnik.

Trenutno je na korejskem trgu Motorola edini tuji proizvajalec mobilnikov, njen tržni delež pa je okoli 10 odstotkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki