marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Sony Ericsson in Google sodelujeta pri integriranju Bloggerja in iskalnika Google v mobilne telefone


09.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson in Google sta objavila, da sta sodelovala pri integraciji Googlovega Bloggerja in spletnega iskalnika v Sony Ericssonove mobilne telefone.

Podjetji sta prvi v tej industrijski veji omogočili blog aplikacijo, vgrajeno v mobilni telefon, tesno povezano z mobilno kamero in z enostavno samodejno pripravo za uporabnike, ki še nimajo svojega bloga. Prvi Sony Ericssonovi izdelki, ki nudijo te nove storitve, so nedavno najavljeni UMTS telefon K610 in nova nosilna modela mobilnih telefonov s kamero, K800 in K790, ki sta prav tako najavljena danes, v prodaji pa bosta v drugem trimesečju 2006.

Integriranje Bloggerja in spletnega iskalnika Google v Sony Ericssonove mobilne telefone bo uporabnikom omogočalo povsem novo izkušnjo. Ikone, s katerimi se zažene spletni iskalnik Google, so integrirane v uporabniško vmesno ploskev telefona, da bi omogočile enostaven dostop k informacijam s spletnega iskalnika Google.

„Pisanje bloga je trend, ki se širi, in uporabniki za izmenjavo informacij ali fotografij na lastnih blogih vse pogosteje uporabljajo internet,“ je izjavil Jan Wäreby, izvršni podpredsednik in direktor prodaje in marketinga Sony Ericssona. „Ker sodelujemo z Googlom lahko omogočimo uporabnikom hiter in enostaven dostop do bloga ter s tem odkrivanje tega sijajnega načina za izmenjavo besed in fotografij s svojimi prijatelji, družino in drugimi. Navdušeni smo, da sodelujemo z Googlom, ki je nesporno vodilni v pregledovanju spleta, in da lahko našim uporabnikom nudimo pomembne informacije preko interneta neposredno na njihove Sony Ericssonove mobilne telefone.“

„S tem, ko uporabnikom nudimo neposreden dostop do možnosti, kot sta mobilni brskalnik in blogging, jim lahko omogočimo prilagojeno izkušnjo,“ je komentiral Nikesh Arora, podpredsednik za Evropo v Google Inc. „Današnji uporabniki imajo veliko tehničnega znanja in izkušenj in postajajo vse mobilnejši, zato pa zahtevajo dostop do informacij ob vsakem času, naj bodo to najnovejše novice ali samo opis poti do popularne restavracije.“

S tem danes Google postaja standardni iskalnik v vseh novih Sony Ericssonovih mobilnih telefonih, ki imajo možnost dostopa do interneta, in ta tesna povezanost bo, zahvaljujoč številnim intuitivnim pristopnim točkam, izboljšala spletno doživetje s pomočjo mobilnega telefona. Uporabniki namreč lahko neposredno zaženejo spletni iskalnik Google s katerekoli strani, ki jo pregledujejo, in jim pri tem ni treba zagnati nove strani, da bi zaključili iskanje. En klik je dovolj za hiter in enostaven dostop do potrebne informacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki