marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Novi pogoji za Sony Ericssonovo garancijo


Sony Ericsson

31.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson bo od 1. 9. 2005 dalje nudil 24-mesečno garancijo vsem uporabnikom, ki so kupili sony ericssonove mobilnike v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora (ki poleg držav članic EU zajema tudi Norveško, Islandijo in Liechenstein), Švici ali Turčiji ter jih vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.

Svemina ponudba poudarja Sony Ericssonovo predanost polnemu zadovoljstvu njihovih uporabnikov. Vsi ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni.

Novi garancijski pogoji so začrtani v nadaljevanju:

  • 24-mesečno garancijsko obdobje zajema vse Sony Ericssonove mobilne telefone, kupljene v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora, Švici ali Turčiji, ki so jih uporabniki vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.
  • Za kartice PC in dodatno opremo (npr. baterije, različno opremo za prostoročno telefoniranje, slušalke Bluetooth, polnilnike; kupljene bodisi kot sestavni del kompleta s telefonom ali pa samostojno) ostane v veljavi 12-mesečno garancijsko obdobje.
  • 24-mesečno garancijsko obdobje bo uvedeno s 1. septembrom 2005 za vse telefone, ki bodo kupljeni 1. septembra 2005 ali kasneje.
  • Za uveljavljanje pravice do garancijskega popravila je potrebno predložiti veljaven garancijski list z navedeno ustrezno IMEI številko in potrdilo o nakupu (račun).
  • Garancija ne velja za programsko opremo, podatke in vsebino.
    Ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni. Več podrobnosti najdete v splošnih garancijskih pogojih in določilih, ki so navedeni v uporabniških priročnikih ali na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu mobilnemu telefonu.

fotografije
Sony Ericsson
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki