marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Novi pogoji za Sony Ericssonovo garancijo


Sony Ericsson

31.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson bo od 1. 9. 2005 dalje nudil 24-mesečno garancijo vsem uporabnikom, ki so kupili sony ericssonove mobilnike v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora (ki poleg držav članic EU zajema tudi Norveško, Islandijo in Liechenstein), Švici ali Turčiji ter jih vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.

Svemina ponudba poudarja Sony Ericssonovo predanost polnemu zadovoljstvu njihovih uporabnikov. Vsi ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni.

Novi garancijski pogoji so začrtani v nadaljevanju:

  • 24-mesečno garancijsko obdobje zajema vse Sony Ericssonove mobilne telefone, kupljene v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora, Švici ali Turčiji, ki so jih uporabniki vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.
  • Za kartice PC in dodatno opremo (npr. baterije, različno opremo za prostoročno telefoniranje, slušalke Bluetooth, polnilnike; kupljene bodisi kot sestavni del kompleta s telefonom ali pa samostojno) ostane v veljavi 12-mesečno garancijsko obdobje.
  • 24-mesečno garancijsko obdobje bo uvedeno s 1. septembrom 2005 za vse telefone, ki bodo kupljeni 1. septembra 2005 ali kasneje.
  • Za uveljavljanje pravice do garancijskega popravila je potrebno predložiti veljaven garancijski list z navedeno ustrezno IMEI številko in potrdilo o nakupu (račun).
  • Garancija ne velja za programsko opremo, podatke in vsebino.
    Ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni. Več podrobnosti najdete v splošnih garancijskih pogojih in določilih, ki so navedeni v uporabniških priročnikih ali na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu mobilnemu telefonu.

fotografije
Sony Ericsson
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki