marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Sony Ericsson Facebook nagradna igra


20.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nagradno igro, s katero želi poiskati najboljšega ocenjevalca za enega od svojih dveh novih telefonov, pri čemer si pomaga z bazo oboževalcev na globalni Sony Ericsson Facebook strani, ki šteje preko 4,5 milijona članov. Za sodelovanje boste morali odgovoriti na enostavno vprašanje in nato napisati zakaj menite, da bi morali dobiti prav vi priložnost postati prvi ocenjevalec enega od telefonov.

Dvanajst srečnih oboževalcev bo nato prejelo telefon, s katerim bodo morali posneti zanimivo 45-sekundno video oceno. Štiri najboljše video ocene bodo nato objavljene na Facebooku, kjer bodo lahko ostali oboževalci glasovali za svojega favorita. Video, ki bo prejel največ klikov na »Všeč mi je«, bo prejel ogromno nagrado – komplet desetih telefonov za družino in prijatelje.

»To je razburljiva nova nagradna igra, ki nam pomaga ohraniti stik z našimi oboževalci. Ne glede na to, ali so odvisneži od družbenih medijev ali najboljši pevci ali pevke karaok, imajo oboževalci sedaj edinstveno priložnost, da naše izdelke dobijo v roke pred ostalimi. Po predstavitvi bosta ta nova telefona še razširila izbiro v našem razponu zabavnih telefonov,« je dejal Quentin Cordier, vodja trženja izdelkov pri Sony Ericsson.

Kako sodelovati:
• Obiščite Facebook stran, pravilno uganite imena telefonov in v 50 ali manj besedah pojasnite, zakaj ste odličen ocenjevalec.
• Ponovno obiščite stran 31. maja in poglejte, ali ste med srečno dvanajsterico, ki bo prejela telefon.
• 12 finalistov mora nato do 6. junija ustvariti in poslati 45-sekundno video oceno.
• 7. junija boste videli, ali se je vaš video znašel na strani, kjer ga bodo ocenjevali oboževalci.
• Končni zmagovalec, ki ga bo z »Všeč mi je« označilo največ oboževalcev, bo razglašen 13. junija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki