marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Sony Ericsson Facebook nagradna igra


20.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nagradno igro, s katero želi poiskati najboljšega ocenjevalca za enega od svojih dveh novih telefonov, pri čemer si pomaga z bazo oboževalcev na globalni Sony Ericsson Facebook strani, ki šteje preko 4,5 milijona članov. Za sodelovanje boste morali odgovoriti na enostavno vprašanje in nato napisati zakaj menite, da bi morali dobiti prav vi priložnost postati prvi ocenjevalec enega od telefonov.

Dvanajst srečnih oboževalcev bo nato prejelo telefon, s katerim bodo morali posneti zanimivo 45-sekundno video oceno. Štiri najboljše video ocene bodo nato objavljene na Facebooku, kjer bodo lahko ostali oboževalci glasovali za svojega favorita. Video, ki bo prejel največ klikov na »Všeč mi je«, bo prejel ogromno nagrado – komplet desetih telefonov za družino in prijatelje.

»To je razburljiva nova nagradna igra, ki nam pomaga ohraniti stik z našimi oboževalci. Ne glede na to, ali so odvisneži od družbenih medijev ali najboljši pevci ali pevke karaok, imajo oboževalci sedaj edinstveno priložnost, da naše izdelke dobijo v roke pred ostalimi. Po predstavitvi bosta ta nova telefona še razširila izbiro v našem razponu zabavnih telefonov,« je dejal Quentin Cordier, vodja trženja izdelkov pri Sony Ericsson.

Kako sodelovati:
• Obiščite Facebook stran, pravilno uganite imena telefonov in v 50 ali manj besedah pojasnite, zakaj ste odličen ocenjevalec.
• Ponovno obiščite stran 31. maja in poglejte, ali ste med srečno dvanajsterico, ki bo prejela telefon.
• 12 finalistov mora nato do 6. junija ustvariti in poslati 45-sekundno video oceno.
• 7. junija boste videli, ali se je vaš video znašel na strani, kjer ga bodo ocenjevali oboževalci.
• Končni zmagovalec, ki ga bo z »Všeč mi je« označilo največ oboževalcev, bo razglašen 13. junija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki