marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Sony Ericsson prinaša navdušenje ljubiteljem svetovnega nogometnega prvenstva


15.09.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil kampanjo Extra Man (dodatni igralec) za svetovno nogometno prvenstvo v Južnoafriški republiki leta 2010 (2010 FIFA World Cup South Africa™). Kampanja želi ljubiteljem svetovnega nogometnega prvenstva po celotnem svetu omogočiti kar najboljšo nogometno izkušnjo s pomočjo edinstvenega statusa Sony Ericsson kot uradnega sponzorja za mobilne telefone za prvenstvo.

Sony Ericsson bo ob upoštevanju sprememb na področju medijev in novih načinov njihove potrošnje zagotovil, da bodo mobilni telefoni v središču prvega svetovnega prvenstva, ki bo potekalo ob močni prisotnosti družbenega mreženja in izmenjave večpredstavnostnih vsebin. Od sedaj do junija 2010 želi Sony Ericsson vse ljubitelje tako pred kot med prvenstvom nagraditi z razburljivimi dejavnostmi in jim omogočiti ustvarjanje in izmenjavo samostojno ustvarjenih vsebin. To bo podjetje omogočilo tako na prvenstvu preko spletne strani www.sonyericsson.com/extraman kot neposredno preko mobilnih telefonov Sony Ericsson in tako zagotovilo izkušnje, ki jih bodo lahko ljubitelji uživali izključno preko Sony Ericssona.

Zavezanost podjetja Sony Ericsson za izboljšanje izkušnje nogometnih navdušencev na prvenstvu je del usklajene strategije blagovne znamke podjetja, ki želi izgraditi zabavno, igrivo in vključujočo interakcijo s potrošniki.

»Naš cilj je vsem ljubiteljem prvenstva ponuditi bogato in raznoliko izkušnjo, vključno s podelitvami brezplačnih vstopnic za tekme. Naša celotna investicija v trženje bo porabljena za izboljšanje njihove izkušnje, saj to za nas predstavlja absolutno prednostno nalogo. Za doseganje tega in za pomoč navdušencem pri uresničitvi njihovih sanj bomo tesno sodelovali z našimi sodelavci pri Sonyju,« je dejal Stephan Croix, vodja oddelka za globalna trženjska partnerstva pri Sony Ericssonu.

Osrednja točka naše misije bo predstavitev edinstvene nogometne aplikacije leta 2010, ki bo na mobilne telefone prinesla najboljšo nogometno izkušnjo. Ljubiteljem bo omogočila takojšnji dostop do najbolj razburljivih video posnetkov iz kvalifikacijskih in prijateljskih tekem, tekem na prvenstvu in nogometnih vesti. Ljubitelji bodo lahko prav tako svoje nogometne trenutke neposredno izmenjali s svojimi prijatelji preko aplikacije za dostop do strani za družbeno mreženje, ki bo nameščena na telefonih. Dodatne podrobnosti bodo razkrite v prihodnjih mesecih

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki