marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Sony z Xperio 1 II slavi uspeh na podelitvi nagrad EISA 2020


21.08.2020
Objavil: Dare Gliha

Sony s ponosom naznanja, da je prejemnik nagrade organizacije EISA (Expert Imaging and Sound Association). EISA je mednarodno priznana zaradi svojega strokovnega znanja na področju potrošniške tehnologije. Prav zato je Sony počaščen, da je nagrado prejel za vrhunski pametni telefon Xperia 1 II.

EISA MULTIMEDIJSKI PAMETNI TELEFON 2020‒2021: Xperia 1 II

Sony Xperia 1 II je multimedijska mobilna naprava, ki je kot nalašč za fotografe, ustvarjalce video vsebin, snemalce, ljubitelje filma in glasbe ter navdušence nad mobilnimi igrami. Trojna kamera, razvita na podlagi Sonyjevih naprednih fotoaparatov Alpha z izmenljivimi objektivi, omogoča zaporedno fotografiranje do 20 sličic na sekundo z AF/AE ter samodejnim zaznavanjem oči in samodejnim ostrenjem oči v realnem času, ki deluje tako na ljudeh kot živalih .

Načina Photography Pro in Cinematography Pro se zgledujeta po uporabniškem vmesniku Sonyjevega nabora profesionalnih fotoaparatov. Uživanje v spletnih vsebinah zagotavlja HDR OLED zaslon CinemaWide v formatu 21:9 z diagonalo 16,51 cm (6,5 palca) in ločljivostjo 4K, odlično zvočno izkušnjo pa prinašata Dolby Atmos in tehnologija 360 Reality Audio, ki daje občutek, da vas zvok popolnoma obkroža . Ljubitelji iger se lahko povežejo s PlayStation®4 DUALSHOCK®4 Wireless Controller za izkušnjo igranja kot na konzoli. Celoten nabor funkcionalnosti poganja mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 865 5G.

Sony je poleg nagrade za Xperio 1 II prejel še nagrade za:

• napreden fotoapart polnega formata 2020‒2021: alpha 7r iv
• vlogerska videokamera 2020‒2021: zv-1
• super-telefoto zoom objektiv 2020‒2021: fe 200-600mm f5.6-6.3 g oss
• širokokotni objektiv 2020‒2021: fe 20mm f1.8 g

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki