marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Sony Computer Entertainment najavlja novo aplikacijo PlaystationApp


14.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) je sporočil, da pošilja v javnost novo aplikacijo za mobilne naprave PlayStationApp. Aplikacija bo na voljo 13. novembra 2013 na področju Severne Amerike in 22. novembra 2013 v Evropi. PlayStationApp bo brezplačna.

PlaystationApp se lahko prenese iz spletnih trgovin App Store in Google Play na različne pametne telefone ali tablične računalnike, kot so iPhone, iPad, iPod Touch in Android.

Po namestitvi se lahko napravo uporabi kot dodatni zaslon za vsebine, ki jih podpira PlayStation4 (PS4); tako lahko uporabniki brez težav dostopajo do aplikacij, kot so "Friend Lists" (Lista prijateljev) in "Trophies" (Dosežki). Poleg tega si bodo lahko uporabniki izmenjali sporočila s tistimi uporabniki, ki bodo na njihovi "Listi prijateljev" ter iskali novice in informacije na uradni spletni strani PlayStation. PlayStationApp vsebuje različne vrste pripomočkov, ki omogočajo uporabniku enostaven dostop ter uživanje v PlayStation svetu.

PlayStationApp odlikujejo naslednje lastnosti:

• Neposreden dostop do različnih PSN vsebin in informacij
• Brskanje po uradni strani PlayStation in dostop do informacij
• Funkcija »drugega« zaslona za PS4
• Gledanje igre drugih uporabnikov PS4
• Nakup igre v trgovini PlayStationStore
• Uporaba mobilne naprave (telefona, tablice) kot preprostega daljinskega upravljavca za nadzor sistem PS4

SCE bo v prizadevanju za razširitev PlayStation ekosistema v bodoče še naprej posodabljal storitve in funkcije sistema PS4.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki