marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

slikaXiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta
26.09.2022

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

članki

Sony Computer Entertainment najavlja novo aplikacijo PlaystationApp


14.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) je sporočil, da pošilja v javnost novo aplikacijo za mobilne naprave PlayStationApp. Aplikacija bo na voljo 13. novembra 2013 na področju Severne Amerike in 22. novembra 2013 v Evropi. PlayStationApp bo brezplačna.

PlaystationApp se lahko prenese iz spletnih trgovin App Store in Google Play na različne pametne telefone ali tablične računalnike, kot so iPhone, iPad, iPod Touch in Android.

Po namestitvi se lahko napravo uporabi kot dodatni zaslon za vsebine, ki jih podpira PlayStation4 (PS4); tako lahko uporabniki brez težav dostopajo do aplikacij, kot so "Friend Lists" (Lista prijateljev) in "Trophies" (Dosežki). Poleg tega si bodo lahko uporabniki izmenjali sporočila s tistimi uporabniki, ki bodo na njihovi "Listi prijateljev" ter iskali novice in informacije na uradni spletni strani PlayStation. PlayStationApp vsebuje različne vrste pripomočkov, ki omogočajo uporabniku enostaven dostop ter uživanje v PlayStation svetu.

PlayStationApp odlikujejo naslednje lastnosti:

• Neposreden dostop do različnih PSN vsebin in informacij
• Brskanje po uradni strani PlayStation in dostop do informacij
• Funkcija »drugega« zaslona za PS4
• Gledanje igre drugih uporabnikov PS4
• Nakup igre v trgovini PlayStationStore
• Uporaba mobilne naprave (telefona, tablice) kot preprostega daljinskega upravljavca za nadzor sistem PS4

SCE bo v prizadevanju za razširitev PlayStation ekosistema v bodoče še naprej posodabljal storitve in funkcije sistema PS4.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki