marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Sony Computer Entertainment Europe in Sony Mobile uradna partnerja UEFA lige prvakov

Deli z ostalimi

21.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) in Sony Mobile Communications sta danes potrdila triletno globalno partnerstvo kot uradni partner UEFA lige prvakov za sezone 2015 do 2018. Ta sporazum bo vključeval UEFA Super Cup 2015, 2016 in 2017, kot tudi finale UEFA ženske lige prvakov in finale UEFA mladinske lige.

PlayStation je že dolgoleten uradni partner UEFA lige prvakov. Razširitev tega sponzorstva predstavlja nadaljnjo predanost v Evropi najbolj prestižnemu prvenstvu nogometnih klubov, ki je blagovno znamko pripeljal preko neverjetne vsebine in doživetij igranja k milijonom oboževalcev.

Jim Ryan, predsednik in generalni direktor Sony Computer Entertainment Europe pojasni: “Naše sodelovanje z UEFO in UEFA ligo prvakov je izjemno pomembno za nas in vidimo ga kot zelo naravno ujemanje naše blagovne znamke in občinstva. Navdušeni smo, da nadaljujemo s sodelovanjem naslednja tri leta in se hkrati veselimo prinašanja nečesa novega, zabavnega in razburljivega našim igralcem, ki bo edinstven PlayStation pristop k UEFA ligi prvakov.”

Sony Mobile je, s svojim inovativnim naborom pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Xperia, kot tudi edinstvenih izdelkov SmartWear, edinstveno plasiran in zajame tako oboževalce na stadionu kot digitalno areno, preko bogatega mobilnega vsebinskega doživetja.

Sponzorstvo komentira tudi Dennis van Schie, CCO pri Sony Mobile: “UEFA liga prvakov je vrh klubskega nogometa in veseli smo, da prinašamo oboževalcem po celem svetu izjemne načine uživanja in deljenja njihove strasti do igre. Ta prestižna globalna platforma nam omogoča širjenje našega dosega novih uporabnikov in zagotavljanje zares očarljivega in poglobljenega mobilnega doživetja.”

Kot uradna partnerja bosta PlayStation in Sony Mobile uživala v obširnih pravicah na tekmah, v pripravljalni sezoni, medijih, dogodkih, vključno s finalom, kot tudi z ekskluzivnim digitalnim partnerstvom na UEFA.com.

Na sodelovanje poda svoje mnenje tudi Guy-Laurent Epstein, marketing direktor UEFA Events SA: “Zelo smo veseli, da je Sony podaljšal svoje sponzorstvo, tako bomo nadaljevali s skupnim trdnim delom s PlayStationom, pozdravljamo pa tudi Sony Xperia. Preko sodelovanja z UEFA ligo prvakov bo to prineslo inovativno zabavo oboževalcem po celem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki