marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Sonny Ericsson je objavil nove izgube


27.10.2008
Objavil: Igor Prešeren

Švedsko-Japonski Sonny Ericsson je objavil finančno poročilo za tretje četrtletje letošnjega leta. Čeprav rezultati še vedno niso spodbudni, je družbi vsaj uspelo zmanjšati izgubljanje kapitala. Hkrati s tem se tudi napovedujejo določene strukturne spremembe znotraj podjetja, ki se napovedujejo za zadnje tri mesece leta. Izguba podjetja je sicer nekaj manjša kot je bilo pričakovano, vendar pa je pri 33 milijonih evrov še vedno večja kot v drugem kvartalu.

Iz družbe so še sporočili, da je bilo v tretji četrtini letošnjega leta prodanih 25,7 milijona njihovih mobilnikov, kar je za 24,4 milijona več kot v drugem četrtletju 2008, vendar pa je kljub temu manj kot v enakem obdobju lani, ko je bilo prodanih 25,9 milijona Sonny Ecicssonovih mobilnih telefonov.

Prihodki družbe ostajajo večinoma na ravni prejšnjega kvartala in znašajo 280,9 milijona evrov (300 milijopnov evrov v enakem obdobju leta 2007).
Iz Sonny Ericssona so še sporočili, da jim je uspelo obdržati 8 % globalni tržni delež, kar družbo po večini ustaljenih kriterijev uvršča na 5 mesto med glavnimi proizvajalci.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki