marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Si.mobil oglaševalec leta 2005


31.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Si.mobil je na 15. Slovenskem oglaševalskem festivalu prejelo laskavi naslov Oglaševalec leta. Nagrada se podeljuje podjetju, ki je v preteklem letu izstopalo predvsem z izvirnostjo in inovativnostjo svojega nastopa na trgu ter tako na svojevrsten način zaznamovalo leto v komunikacijskem smislu.

Si.mobil, ki na trgu od leta 2003 nastopa z blagovno znamko Si.mobil – Vodafone, v svoji tržni komunikaciji uporablja vse elemente tržno – komunikacijskega spleta ter ima trdno in dolgoročno zastavljeno komunikacijsko strategijo. Konsistentnost pojavljanja podjetja in blagovne znamke je izraženo skozi osnovne značilnosti in vrednote blagovne znamke. Te vrednote je čutiti tudi v komunikaciji naših zaposlenih ter v življenjskem stilu uporabnikov Si.mobil – Vodafone.

Pri Si.mobilu pravijo, da nagrada za njih pomeni, da so z dolgoročno strategijo cenovnega vodje ter ponudnika visoke kakovosti, na pravi poti k doseganju njihovih ciljev. Eden izmed glavnih ciljev je tudi odličnost pristopa k uporabniku, to pa bodo dosegli tudi s pravimi sporočili, zajetimi v tržno-komunikacijski splet.

Tudi v prihodnje bodo nadaljevali s transparentnimi sporočili na trgu, izražanjem vrednot njihove blagovne znamke ter družbene odgovornosti. Še naprej bodo razvijali konceptualne projekte ter skozi njih izražali skrb, energijo, veselje do življenja, nekonvencionalnost, drznost in zabavo. Na oglaševalski trg pa bodo tudi v prihodnje prinašali drzna in inovativna sporočila.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki