marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR napoveduje posodobitev operacijskega sistema
29.05.2023

HONOR je objavil razpored lansiranja operacijskega sistema MagicOS 7.1 za svoje naprave, s čimer še dodatno krepi svojo zavezanost zagotavljanju brezhibnih in inteligentnih izkušenj uporabnikom po vsem svetu. Najnovejši HONOR MagicOS 7.1 izboljšuje sodelovanje med sistemi, napravami in ekosistemi, uvaja nove funkcije in izboljšave, ki so osredotočene na uporabnika.

slikaKnox Matrix: 10 let varnosti Samsung Knox
27.05.2023

Varnostna platforma Samsung Knox podjetja Samsung je stara 10 let. Ime je dobila po enem od najbolj varovanih krajev na svetu in je bila prvič predstavljena na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC leta 2013.

slikaHuawei P60 Pro z najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK
26.05.2023

Telefon Huawei P60 Pro je prejel najvišjo oceno v zgodovini lestvice DXOMARK, ki velja za avtoriteto na področju testiranja fotografske opreme. Ker so njihovi testi podprti z neštetimi meritvami in profesionalnimi metodami merjenja, jim zaupajo tako običajni uporabniki fotografske tehnike kot strokovnjaki.

slikaApple Watch Series 9 naj bi poganjal nov čip na osnovi A15
24.05.2023

Lani predstavljeno uro Apple Watch Series 8 je poganjal čip S8, ki je bil tako kot čip S7, ki je poganjal uro Watch Series 7, podoben čipu S6, ki je poganjal uro Series 6. Vendar bo po navedbah Marka Gurmana iz Bloomberga ura Watch Series 9, ki naj bi prišla čez nekaj mesecev, imela nov procesor in ne nekaj, kar bi bila predelana različica prejšnjega čipa.

članki

Prvi telefon s procesorjem Snapdragon 8 Gen 1+ prihaja junija


15.04.2022
Objavil: Dare Gliha

Nabor čipovja Snapdragon 8 Gen 1+ prihaja prej, kot je bilo pričakovano. Po navedbah neimenovanega vira v dobavni verigi bo model Plus vodilnega čipa za Android na voljo že junija ali najpozneje julija.

Prve naprave, ki jih bo poganjal Snapdragon 8 Gen 1+, bodo predstavljene na Kitajskem, vendar za zdaj še niso bila razkrita nobena imena. Zelo zgodnji predlog bi lahko bile govorice o OnePlus 10 Ultra, vendar bi lahko ta naprava uporablja tudi Dimensity 9000 ali isti Snapdragon 8 Gen 1 kot tekoči 10 Pro.

Snapdragon 8 Gen 1+ bo temeljil na 4nm procesu TSMC in bo verjetno zelo podoben Snapdragonu 8 Gen 1, vendar z nekoliko višjimi takti.

Qualcomm naj bi glede na govorice Snapdragon 8 Gen 1+ predstavil maja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki