marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Slovenski biatlonci odslej s Samsungovimi tablicami


13.03.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics nadaljuje uspešno sodelovanje s slovensko biatlonsko reprezentanco. Od slej jih bodo tako doma kot v tujini spremljale tablice Samsung Galaxy Tab 10.1. Tablice je biatloncem na sprejemu na Kongresnem trgu podaril Janus trade, uradni zastopnik Samsunga v Sloveniji.

»Veseli nas, da se lahko z našimi biatlonci veselimo zgodovinskih rezultatov, ki so jih dosegli na Svetovnem biatlonskem prvenstvu v Ruhpoldingu. Z namenom še boljšega in lažjega treniranja ter komuniciranja, smo se odločili in jim podelili naše vrhunske tablice. Z njimi bodo lahko pregledovali in analizirali treninge ter tekme, hitro dostopali do informacij na spletu, prav tako pa bodo lahko ob odsotnosti še lažje v stiku s svojimi domačimi,« je ob predaji tablic dejal Jernej Stanonik, direktor Janus trade.

Slovenski biatlonci bodo lahko v prihodnje večino svoje komunikacije doma in v tujini opravljali s Samsungovimi inovativnimi in vrhunskimi GALAXY Tab 10.1. Tablica z 10.1 palčnim ekranom je idealna za pregledovanje slik, video posnetkov ter spremljanje aktualnega dogajanja na svetovnem spletu. To omogoča vgrajen WXGA TFT 1280x800LCD zaslon, ki ga poganja 1 GHz dvojedrni procesor. GALAXY Tab 10.1 je odlična naprava za deljenje spominov z družino in prijatelji, vgrajeni stereo prostorski zvočniki in podpora za Flash 10.2 pa pričarajo nepozabne zabavne izkušnje tako ob gledanju filmov kot igranju video iger. Z vgrajenim fotoaparatom s 3 milijoni slikovnih točk zadaj ter 2 milijonoma slikovnih točk spredaj, zagotavlja GALAXY Tab 10.1 izdelavo odličnih fotografij in brezhibno 1080p HD video ter Flash predvajanje.

Samsungova središča »Hubs« nudijo takojšen dostop do velikega števila knjig, revij in skladb. Z družabnim središčem (Social Hub) pa so v enem vmesniku združene elektronska pošta, neposredno sporočanje, imenik, koledar in dostop do socialnih omrežij, kar omogoča hitro in enostavno komuniciranje.

Slovenski biatlonci že uporabljajo Galaxy Xcover, robusten pametni telefon z Androidom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki