marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Slovenski biatlonci odslej s Samsungovimi tablicami


13.03.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics nadaljuje uspešno sodelovanje s slovensko biatlonsko reprezentanco. Od slej jih bodo tako doma kot v tujini spremljale tablice Samsung Galaxy Tab 10.1. Tablice je biatloncem na sprejemu na Kongresnem trgu podaril Janus trade, uradni zastopnik Samsunga v Sloveniji.

»Veseli nas, da se lahko z našimi biatlonci veselimo zgodovinskih rezultatov, ki so jih dosegli na Svetovnem biatlonskem prvenstvu v Ruhpoldingu. Z namenom še boljšega in lažjega treniranja ter komuniciranja, smo se odločili in jim podelili naše vrhunske tablice. Z njimi bodo lahko pregledovali in analizirali treninge ter tekme, hitro dostopali do informacij na spletu, prav tako pa bodo lahko ob odsotnosti še lažje v stiku s svojimi domačimi,« je ob predaji tablic dejal Jernej Stanonik, direktor Janus trade.

Slovenski biatlonci bodo lahko v prihodnje večino svoje komunikacije doma in v tujini opravljali s Samsungovimi inovativnimi in vrhunskimi GALAXY Tab 10.1. Tablica z 10.1 palčnim ekranom je idealna za pregledovanje slik, video posnetkov ter spremljanje aktualnega dogajanja na svetovnem spletu. To omogoča vgrajen WXGA TFT 1280x800LCD zaslon, ki ga poganja 1 GHz dvojedrni procesor. GALAXY Tab 10.1 je odlična naprava za deljenje spominov z družino in prijatelji, vgrajeni stereo prostorski zvočniki in podpora za Flash 10.2 pa pričarajo nepozabne zabavne izkušnje tako ob gledanju filmov kot igranju video iger. Z vgrajenim fotoaparatom s 3 milijoni slikovnih točk zadaj ter 2 milijonoma slikovnih točk spredaj, zagotavlja GALAXY Tab 10.1 izdelavo odličnih fotografij in brezhibno 1080p HD video ter Flash predvajanje.

Samsungova središča »Hubs« nudijo takojšen dostop do velikega števila knjig, revij in skladb. Z družabnim središčem (Social Hub) pa so v enem vmesniku združene elektronska pošta, neposredno sporočanje, imenik, koledar in dostop do socialnih omrežij, kar omogoča hitro in enostavno komuniciranje.

Slovenski biatlonci že uporabljajo Galaxy Xcover, robusten pametni telefon z Androidom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki