marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Slovenska premiera prenovljenih modelov serije Galaxy A


02.02.2016
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je v okviru današnjega druženja s predstavniki medijev predstavila najnovejše modele v prenovljeni seriji Galaxy A. Prenovljena modela Galaxy A3 in A5 se ponašata z že slovito Samsungovo kombinacijo sodobnega oblikovanja in vrhunskih materialov, še boljšo kamero in fotoaparatom ter z več nadgrajenimi funkcijami.

“Modeli serije Galaxy A so bili v letu 2015 odlično sprejeti, saj zaradi različnih cen in funkcij naslavljajo širok krog uporabnikov, ki iščejo telefon, ki je zanesljiv partner pri vsakdanjih opravilih in hkrati naprava za zabavno preživljanje prostega časa. Prenovljeni oz. nadgrajeni modeli so še toliko boljši, saj je Samsung upošteval odzive uporabnikov prvotne serije Galaxy A in na podlagi teh vnesel premišljene in učinkovite izboljšave,” je na današnji predstavitvi izpostavil Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, in dodal: “Novi modeli serije Galaxy A so zato prava izbira za uporabnike, ki cenijo tako stil kot vsestransko funkcionalnost in praktičnost telefona.”

Poleg elegantne oblike in odličnih zmogljivosti nove pametne telefone serije Galaxy A odlikuje tudi zanesljiva varnost: za varnost uporabnikov bo skrbel nadgrajen Samsung KNOX, celovita varnostna rešitev za Android. Na voljo je tudi senzor prstnega odtisa*.

Nadgradnja fotoaparata in kamere za še boljše selfije

Nadgradnje sta bila deležna tudi fotoaparat in kamera letošnjih modelov Galaxy A: sprednja kamera ločljivosti 5 megapik in glavna kamera ločljivosti 13 megapik omogočata še bolj svetle, realistične in jasne fotografije in videoposnetke. Fotoaparat ima vgrajen optični stabilizator slike (OIS)*, ki preprečuje zameglitev slik, lečo z goriščno razdaljo F1.9 na glavni in sprednji kameri za zajem popolnih fotografij v še tako zahtevnih pogojih, in funkcijo Quick Launch, ki kamero zažene v manj kot 1 sekundi. Serija Galaxy A je zato prava izbira za ljubitelje selfijev, ki bodo hitro prepoznali tudi prednosti še nadgrajenih funkcij kot so Wide Selfie, Palm Selfie, možnost lepotnih popravkov in druge.

Različne velikosti zaslonov za različne uporabnike

Prenovljena modela serije Galaxy A, A3 in A5, navdušita že na prvi pogled, saj sta oblikovana iz slovite kombinacije kovine in stekla, ki postaja zaščitni znak serij Samsung Galaxy. Izredno elegantna modela Galaxy A3 in A5 bosta prepričala širok krog uporabnikov z različnimi zahtevami, saj sta na voljo v različnih velikostih (Galaxy A5 ima 5,2-palčni zaslon in A3 4,7-palčni zaslon) in v različnih barvah: v beli, črni in zlati.

Nova serija Galaxy A je v Sloveniji že na voljo. Priporočena maloprodajna cena modela Galaxy A3 je 329,90 EUR in 439,90 EUR za Galaxy A5. Več informacij o novih Samsung napravah se nahaja na www.samsung.com/si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki