marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Vedno na tekočem z ''Remote Record''


14.07.2006
Objavil: Marko Likar

Britanski ponudnik TV storitev Sky je omogočil brezplačno storitev, s katero je možno prek mobilnih aparatov opravljat in programirat Sky+ dekoderje. Uporabniki lahko s svojim mobilnikom pregedajo sedemdnevni spored in nato določijo, katere oddaje bi želeli imeti posnete.

Pregled tedenskih sporedov je možen z ustrezno aplikacijo, ki si jo uporabnik namesti na aparat in se nato prek GPRS poveže na svetovni splet. Storitev je sama po sebi brezplačna, obračuna se le prenos podatkov pri operaterju. V kratkem bo storitev možno prav tako uporabljati na njihovem domačem naslovu www.sky.com.

Direktor oddelka za uporabnike, Braian Sullivan, je dejal: ''Remote Record je idealna rešitev, kadar ravnokar slišite za kakšno oddajo ali ste obtičali v službi, prometnem zamašku in bi jo želeli v tistem trenutku posneti. S pomočjo mobilnika to sedaj ni več težava.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki