marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Družba SingTel ponudila UMTS kamero


30.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Singapurski mobilni operater SingTel je ponudil svojim uporabnikom LIVECam kamere, ki jim omogočajo realnočasovni pogled dogajanja na lokaciji, kjer je kamera postavljena, preko 3G mobilnih telefonov, fiksnih video telefonov, kakor tudi preko PC-jev in prenosnih računalnikov.

"LIVECam je odličen primer inovativne uporabe tehnologije, kot je 3G. To pa hkrati prinaša strankam prednosti. Ta storitev jim ponuja udobnost in sigurnost, saj jim dovoljuje pregled določenega območja kadarkoli in iz kjerkoli," je dejala Vicki Brady, podpredsednica družbe SingTel.

Priključnina za na LIVECam storitev znaša 625 tolarjev. Poznejša naročnina znaša 375 tolarjev na mesec. Stranke lahko kupijo žično kamero za slabih 44.000 tolarjev, brezžično pa za dobrih 52.000 tolarjev. Naročnina je potrebna za vsako kamero posebej.

Konec marca letošnjega leta je SingTel imel 130.000 uporabnikov 3G storitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki