marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Si.navigator z vključenimi stroški prenosa podatkov


16.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilova storitev za mobilno navigacijo je odslej na voljo brez dodatnih stroškov za prenos podatkov. Uporabniki lahko Si.navigator uporabljajo s povsem predvidljivimi stroški in brez skrbi zaradi obsega prenosa podatkov doma ali v tujini.

Cena storitve Si.navigator je z uvedbo novih cen bolj pregledna in zato uporabnikom bolj prijazna. Edini strošek uporabe storitve Si.navigator predstavlja naročnina na storitev (enodnevna uporaba, mesečna ali letna naročnina). Ta se razlikuje glede na to, ali uporabnik izbere zemljevid Slovenije ali tujine. Prenos podatkov je odslej že vključen v ceno in se ne zaračunava dodatno (velja tudi za tujino).

Uporaba storitve Si.navigator je enostavna. Uporabniki si lahko brezplačno aplikacijo Si.navigator na telefon naložijo enostavno tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo NAVI na številko 9443. Za dnevno uporabo ni potrebno sklepati naročnine in uporabnik lahko takoj začne z navigacijo, ki omogoča tudi 3D pogled, nočni način delovanja in iskanja lokacij. Si.navigator prikazuje začetno lokacijo oz. trenutno pozicijo, destinacijo, razdaljo, predviden čas prihoda, hitrost, orientacijo s kompasom in glasovno navigacijo v slovenskem jeziku. Sistem prav tako samodejno zazna spremembe iz začrtane poti in se prilagodi novi poti. Pot se lahko prilagaja glede na oddaljenost, čas potovanja ali glede na promet.

Za uporabo storitve Si.navigator ni potrebno dokupovati in nameščati zemljevidov posameznih držav, kot jih je potrebno pri običajnih navigacijskih napravah. Zemljevidi se namreč na strežnikih samodejno posodabljajo, zato so vedno na voljo ažurni zemljevidi. Med vožnjo pa uporabnike sistem opozarja tudi na cestninske postaje, tunele, stacionarne radarske kontrole in ostale koristne informacije.

Naročnina na storitev Si.navigator

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki