marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

S Si.Navigatorjem mobilnik postane navigacijska naprava


14.06.2007
Objavil: Uredništvo

Storitev Si.Navigator iz Simobil – Vodafone več kot trideset mobilnikov in BlackBerry telefonov spremeni v navigacijsko napravo. Ažurni zemljevidi, ki se posodabljajo avtomatsko in omogočajo načrtovanje poti v več kot tridesetih državah.

Si.Navigator je navigacijski GPS sistem za mobilne telefone in je na voljo naročnikom pri Si.mobil – Vodafone. Storitev omogoča preprosto načrtovanje poti, prikazuje razdaljo, predviden čas prihoda, cilj in orientacijo s kompasom. Sistem samodejno zazna kakršnekoli spremembe in se prilagodi novi poti. Zemljevide lahko uporabniki nalagajo sproti ali predhodno, posodabljajo pa jih brezplačno. Na poti jih vodi glasovna navigacija v slovenskem jeziku.

Za uporabljanje mobilnika kot navigacijske naprave potrebujejo uporabniki mobilni telefon, ki podpira storitev Si.Navigator, GPS sprejemnik in programsko opremo, ki jim je na voljo brezplačno. Storitev Si.Navigator podpira široka paleta telefonov Nokia, Sony Ericsson in BlackBerry, BlackBerry Monza pa ima že tudi vgrajen GPS sprejemnik.

Pri Si.mobil – Vodafone se tudi zavedajo, da imajo uporabniki zelo različne potrebe po uporabi navigacijskih naprav. Poslovni uporabniki, ki so veliko na poti, pogosteje potrebujejo navigacijske naprave kot avanturistični popotniki ali dnevni izletniki. Tako so uporabnikom storitve Si.Navigator na voljo trije različni načini uporabe, in sicer dnevni dostop ali mesečna in letna naročnina z neomejenim dostopom.

Poleg tega, da Si.Navigator uporabnike natančno pripelje na začrtani cilj, jim obenem nudi informacije o pomembnejših točkah na poti, kot so restavracije, bencinske črpalke, hoteli, parkirišča, nakupovalni centri idr. Tako na popotovanje ne bo treba več nositi zemljevidov in turističnih vodnikov z napotki, kam v mestu, ter se prepirati, kdo bo mimoidočega vprašal za smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki