marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Si.mobilova ponudba za družine


18.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil sedaj ponuja celovito ponudbo za družine: paketi ZATE, paket SENIOR ZATE za upokojence in paket SIMPL KIDZ za otroke. Paketi so narejeni po meri resničnih družin in članom nudijo storitve, ki jim zares koristijo ter jim omogočajo pristno bližino.

V celoviti Si.mobilovi ponudbi paketov bo našel prav vsak družinski član nekaj zase. Najbolj zahtevni se bodo odločili za pakete z višjimi količinami vključenih storitev, starši bodo nedvomno pozdravili paket SIMPL KIDZ, ki bo njihovim otrokom omogočal varno uporabo mobilne telefonije, njim samim pa miren spanec, saj varovalke na paketu preprečujejo na eni strani dostop do neprimernih vsebin in na drugi neželen visok račun. Poskrbljeno je tudi za stare starše, ki imajo na voljo paket SENIOR ZATE. Ta vključuje količine storitev, ki jih potrebujejo, ter njim prilagojene mobilne telefone. Paketi ZATE in paket SENIOR ZATE uporabnikom omogočajo, da neporabljene minute prenesejo v naslednji mesec.

V obdobju med 18. 9. in 31. 10. je Si.mobil pripravil posebno ponudbo za družine. Vsi novi in obstoječi naročniki, ki izberejo katerikoli paket ZATE (XS, S, M, L, XL in SENIOR ZATE), ob vezavi na paket za obdobje 24 mesecev, prejmejo SIMPL KIDZ darilo.

Poleg tega lahko novi in obstoječi naročniki ob vezavi za 24 mesecev na izbranem paketu ZATE izbirajo med ugodnimi cenami odličnih telefonov:

Senior ZATE: Samsung C3520 za 10 EUR / Motorola Gleam+ za 10 EUR

M ZATE: LG Optimus L5 z Midi Plus za 1 EUR / Sony Xperia U z opcijo Midi Plus za 1 EUR

L ZATE: Samsung Galaxy S III z opcijo Mega Plus za 10 EUR / Sony Xperia P z opcijo Maksi Plus za 1 EUR

TV oglase si lahko ogledate spodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki