marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Si.mobilova ponudba za družine


18.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil sedaj ponuja celovito ponudbo za družine: paketi ZATE, paket SENIOR ZATE za upokojence in paket SIMPL KIDZ za otroke. Paketi so narejeni po meri resničnih družin in članom nudijo storitve, ki jim zares koristijo ter jim omogočajo pristno bližino.

V celoviti Si.mobilovi ponudbi paketov bo našel prav vsak družinski član nekaj zase. Najbolj zahtevni se bodo odločili za pakete z višjimi količinami vključenih storitev, starši bodo nedvomno pozdravili paket SIMPL KIDZ, ki bo njihovim otrokom omogočal varno uporabo mobilne telefonije, njim samim pa miren spanec, saj varovalke na paketu preprečujejo na eni strani dostop do neprimernih vsebin in na drugi neželen visok račun. Poskrbljeno je tudi za stare starše, ki imajo na voljo paket SENIOR ZATE. Ta vključuje količine storitev, ki jih potrebujejo, ter njim prilagojene mobilne telefone. Paketi ZATE in paket SENIOR ZATE uporabnikom omogočajo, da neporabljene minute prenesejo v naslednji mesec.

V obdobju med 18. 9. in 31. 10. je Si.mobil pripravil posebno ponudbo za družine. Vsi novi in obstoječi naročniki, ki izberejo katerikoli paket ZATE (XS, S, M, L, XL in SENIOR ZATE), ob vezavi na paket za obdobje 24 mesecev, prejmejo SIMPL KIDZ darilo.

Poleg tega lahko novi in obstoječi naročniki ob vezavi za 24 mesecev na izbranem paketu ZATE izbirajo med ugodnimi cenami odličnih telefonov:

Senior ZATE: Samsung C3520 za 10 EUR / Motorola Gleam+ za 10 EUR

M ZATE: LG Optimus L5 z Midi Plus za 1 EUR / Sony Xperia U z opcijo Midi Plus za 1 EUR

L ZATE: Samsung Galaxy S III z opcijo Mega Plus za 10 EUR / Sony Xperia P z opcijo Maksi Plus za 1 EUR

TV oglase si lahko ogledate spodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki