marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Si.mobil znižuje cene telefonov, ORTO pa omogoča tudi, da ostaneš ORTO ZA VEDNO


19.02.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil znižuje cene telefonov z opcijami Plus, ki poleg znižanja cene telefonov, prinašajo še prenos podatkov, brez katerega je uporaba pametnih telefonov zelo omejena. Ortovci pa ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali podaljšanju obstoječega ostanejo ORTO ZA VEDNO in obdržijo svoj ORTO paket tudi po 31. letu starosti.

Rezidenčni in poslovni uporabniki si lahko od danes, 19. februarja, pa vse do 31. marca znižajo ceno telefonov, in sicer z vklopom do 50 % znižane opcije Plus, ki prinaša ne le nižjo ceno telefonov, ampak tudi do 4 GB prenosa podatkov. Ugodnost velja ob vezavi za 24 mesecev na izbrani paket ZATE (XS, S, SENIOR, M, L, XL) oz. PODJETNI (START 1, START 2, START 3, SMART 1, SMART 2, SMART 3) z nakupom izbranega telefona in jo lahko izkoristijo vsi novi naročniki in po pogojih predčasnega nakupa telefona tudi obstoječi naročniki Si.mobila.

Najnovejša ORTO ponudba, ki se prične v danes, 19. februarja, in traja do 14. aprila 2013, novim in obstoječim naročnikom prinaša ultimativno listo ugodnosti:

1. Paket ORTO SMART ali ORTO U NULO lahko uporabniki obdržijo tudi po 31. letu.
2. Primaknili smo še Opcijo 3 GB za dve leti brezplačno.
3. Izbrane pametne telefone ponujamo za en evro z dodano opcijo Plus.
4. Mesečno naročnino na opcije Plus smo znižali do 50 % za čas vezave.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki