marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Si.mobil – Vodafone znižal cene izbranih podatkovnih storitev za tujino


31.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo s 1. junijem 2007 znižal cene izbranih podatkovnih storitev za gostovanje v tujini. Za 13 odstotkov se bodo tako znižale cene prenosa podatkov pri partnerskih operaterjih v Italiji, Bosni in Hercegovini in na Madžarskem, ki sodijo med najpogosteje obiskane države. Si.mobil – Vodafone je znižal tudi cene paketov za gostovanje do 53 odstotkov.

S 1. junijem 2007 bo Si.mobil – Vodafone za 13 odstotkov znižal ceno podatkovnih storitev pri gostovanju v Italiji, na Madžarskem, Bosni in Hercegovini, ki spadajo med najpogosteje obiskane države. Uporabniki bodo odslej deležni cenejših podatkovnih storitev, kadar bodo gostovali pri partnerskih operaterjih Vodafone v Italiji in na Madžarskem ter Mobi's v Bosni in Hercegovini. Cena pri teh operaterjih se bo namreč znižala za 10 centov in bo znašala 75 centov/100 kB za poslovne in 85 centov/100 kB za zasebne uporabnike.

Si.mobil – Vodafone je do 53 odstotkov znižal tudi cene podatkovnih paketov za tiste uporabnike, ki tudi v tujini potrebujejo stalen dostop do interneta.
Cena podatkovnega paketa za gostovanje BlackBerry se bo znižala za 25 odstotkov, hkrati pa se bo povečala količina vključenega prenosa za 50 odstotkov. Paket bo sedaj na voljo za 15 evrov mesečno in bo vključeval 3 MB prenosa podatkov v tujini (prej 2 MB za 20 evrov). Ta količina podatkov je po izkušnjah uporabnikov zadošča za nemoteno osnovno uporabo storitve BlackBerry iz Vodafona v enem mesecu.

Ostalim uporabnikom sta na voljo podatkovna paketa Osnovni in Plus z določeno količino vključenega prenosa podatkov. Cena paketa za gostovanje Osnovni se je znižala za več kot polovico (za 53 odstotkov) in sedaj znaša 49 evrov mesečno (prej 105 evrov) za 25 MB prenesenih podatkov v tujini. Podobno se je znižala cena paketa za gostovanje Plus (za 46 odstotkov), ki sedaj znaša 89 evrov mesečno (prej 165 evrov) in vključuje 50 MB prenesenih podatkov v tujini.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki