marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Olajšana zamenjava operaterja tudi brez prenosa številk


21.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo olajšal postopek prehoda in zmanjšal stroške pri zamenjavi številke vsem uporabnikom, ki se bodo odločili za menjavo mobilnega operaterja. Posebna ponudba, ki je namenjena predvsem uporabnikom Vege, ostaja nespremenjena. Si.mobil – Vodafone bo spremenil del oglasnega sporočila, ki naznanja možnost prenosa številk iz omrežja Vege.

Si.mobil – Vodafone obžaluje, da Vegini uporabniki ob zamenjavi operaterja ne bodo mogli obdržati svoje obstoječe telefonske številk, saj se Vega in Agencija za pošto in elektronske komunikacije nista uspela sporazumeti glede postopka prenosljivosti številk. Si.mobil – Vodafone bo uporabnikom ob prehodu v njegovo omrežje postopek zamenjave številke skušal čim bolj olajšati.

Uporabnikom bo ob pridobitvi nove kartice SIM zagotovil elektronski prepis kontaktov s stare kartice SIM na novo in jim omogočil brezplačno, hitro in enostavno obveščanje izbranih kontaktov o novi telefonski številki preko SMS sporočil. Si.mobil – Vodafone poslovnim strankam ob zamenjavi številk omogoča tudi izdelavo 300 brezplačnih poslovnih vizitk z novimi številkami, po uporabnikovi predlogi, z znakom ter logotipom.

Novi naročniki pri Si.mobil – Vodafone bodo v posebni ponudbi deležni brezplačne priključnine, polovične mesečne naročnine za obdobje enega leta ter enoletne brezplačne naročnine na Opcijo mobilni, ki omogoča klice v druga mobilna omrežja za le 22 SIT. Ponudba velja za vse nove naročnike na pakete Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, ki bodo do 31. maja 2006 kupili enega od mobilnih telefonov iz ponudbe in sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev. Na voljo je tudi bogat izbor telefonov po posebej privlačnih cenah.
Za poslovne uporabnike pri Vegi bo Si.mobil – Vodafone pripravil posebno ponudbo, ki bo prilagojena potrebam in klicnim navadam posameznih strank.

Si.mobil – Vodafone bo postopoma spremenil del oglasnega sporočila, ki naznanja možnost prenosa številk iz omrežja Vege v omrežje Si.mobil - Vodafone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki