marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Brezplačni telefoni in izobraževanja za upokojence


25.09.2013
Objavil: Thomas Bergant

Starejši uporabniki so mobilno telefonijo že zelo dobro sprejeli, saj jim poleg stikov z najbližjimi povečuje občutek varnosti – uporabijo ga lahko, ko potrebujejo pomoč. Na Si.mobilu pa opažajo, da mnogi izmed njih uporabljajo starejše, zanje neprilagojene telefone, ki so jim jih podarili njihovi otroci ali vnuki.

Da bi upokojencem mobilno telefonijo olajšali in še približali, je Si.mobil samo zanje pripravil neverjetno ponudbo: brezplačni telefon, brez vezave in brezplačna izobraževanja o uporabi mobilnega telefona.

BREZPLAČNI TELEFONI BREZ VEZAVE
Upokojenci lahko izbirajo med dvema telefonoma, enostavnima za uporabo.
· Emporia Essence: preprosta uporaba, velike in pregledne tipke.
· Nokia C2-02: velik zaslon, drsna tipkovnica, fotoaparat.

Izbrana telefona sta na voljo brezplačno in brez vezave. To pomeni, da je uporabnik kljub podarjenemu telefonu še vedno povsem svoboden. Če s storitvami ali telefonom ne bo zadovoljen, lahko kadarkoli prekine naročniško razmerje brez pogodbene kazni ali kupi nov telefon.

Si.mobilovci bodo na prodajnem mestu poskrbeli, da bo lahko uporabnik takoj začel uporabljati svoj telefon. Uredili bodo lahko prenos imenika na novi telefon in predstavili osnovne funkcije, ki jih telefon omogoča.

SENIOR URICE: DELAVNICE O MOBILNI TELEFONIJI
Ker se marsikateri starostnik znajde pred oviro, kako sploh uporabljati svoj mobilni telefon, je Si.mobil za vse upokojence pripravil brezplačne delavnice, na katerih se bodo lahko naučili osnov uporabe mobilnega telefona. Delavnice bodo potekale na izbranih Si.mobilovih prodajnih mestih vsako sredo med 9. in 11. uro. Upokojenci se bodo na delavnice lahko prijavili preko telefonske številke prodajnega centra ali neposredno na enem izmed Si.mobilovih prodajnih mest.
Delavnice bodo potekale v mestih Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Murska Sobota, Velenje, Domžale, Postojna, Ajdovščina, Radovljica, Gornja Radgona in Zasavje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki