www.simobil.si in preko sporočil SMS." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Posodobljena predigra pri Si.mobil - Vodafone-u


23.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki omrežja Si.mobil – Vodafone lahko sedaj nastavijo več različnih melodij Prediger za različne klicatelje. Nastavijo lahko tudi različne melodije za določen dan ali del dneva. Predigra je na voljo na portalu Vodafone live!, na spletni strani www.simobil.si in preko sporočil SMS.

Uporabniki omrežja Si.mobil – Vodafone lahko sedaj namesto čakalnega tona nastavijo različne melodije Predigre za različno, neomejeno število klicateljev. Predigro si lahko uporabniki nastavijo tudi časovno, torej glede na del dneva ali dan v tednu.

Uporabniki lahko s Predigro upravljajo na portalu Vodafone live! in odslej tudi preko spletne strani www.simobil.si, kjer lahko izbrane melodije Predigre tudi poslušajo. Kupijo jo lahko preko portala Vodafone live!, od sedaj tudi preko spletne strani in sporočila SMS s ključno besedo izbrane melodije.

Nakup posamezne melodije Predigre znaša 299,55 tolarjev (1,25 €). Mesečna naročnina na storitev Predigra odslej stane 179,73 tolarjev (0,75 €). Za obstoječe uporabnike Predigre je prvi mesec naročnina brezplačna.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki