www.simobil.si in preko sporočil SMS." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Posodobljena predigra pri Si.mobil - Vodafone-u


23.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki omrežja Si.mobil – Vodafone lahko sedaj nastavijo več različnih melodij Prediger za različne klicatelje. Nastavijo lahko tudi različne melodije za določen dan ali del dneva. Predigra je na voljo na portalu Vodafone live!, na spletni strani www.simobil.si in preko sporočil SMS.

Uporabniki omrežja Si.mobil – Vodafone lahko sedaj namesto čakalnega tona nastavijo različne melodije Predigre za različno, neomejeno število klicateljev. Predigro si lahko uporabniki nastavijo tudi časovno, torej glede na del dneva ali dan v tednu.

Uporabniki lahko s Predigro upravljajo na portalu Vodafone live! in odslej tudi preko spletne strani www.simobil.si, kjer lahko izbrane melodije Predigre tudi poslušajo. Kupijo jo lahko preko portala Vodafone live!, od sedaj tudi preko spletne strani in sporočila SMS s ključno besedo izbrane melodije.

Nakup posamezne melodije Predigre znaša 299,55 tolarjev (1,25 €). Mesečna naročnina na storitev Predigra odslej stane 179,73 tolarjev (0,75 €). Za obstoječe uporabnike Predigre je prvi mesec naročnina brezplačna.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki