marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

članki

Si.mobil - Ukinitev nekaterih starih naročniških paketov


13.10.2010
Objavil: Thomas Bergant

Pri Si.mobilu ukinjajo naročniške pakete Prestiž, Smart 20, Free, IZI, Partner, Pomlad, Senior, Start in Smart III z dnem 13.11.2010.

Naročnikom na omenjenih paketih je omogočen brezplačen prehod na katerikoli novejši in ugodnejši paket ZAME (XS ZAME, S ZAME, M ZAME, L ZAME, XL ZAME), o čemer vas bo Si.mobil obvestil tudi po pošti.

Naročniki lahko sami spremenite svoj naročniški paket najkasneje do 13.11.2010, sicer bodo vaš naročniški paket samodejno spremenili v paket, ki je za vas glede na porabo zadnjih treh mesecev najbolj primeren. Pri samodejni spremembi paketa lahko pride do odstopanj od običajnega zneska mesečnega računa, zato vam priporočamo, da paket zamenjate sami.

Menjavo naročniškega paketa lahko naročniki opravijo z osebnim dokumentom na Si.mobilovih prodajnih mestih, na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 z GESLOM ali na spletni strani preko storitve Moj Si.mobil.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki