marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Si.mobil: Tretja generacija paketov PODJETNI NESKONČNI za brezskrbno komunikacijo


10.02.2014
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilovim poslovnim uporabnikom je na voljo tretja generacija paketov PODJETNI. Paketi PODJETNI NESKONČNI so namenjeni podjetnikom, ki si želijo brezskrbne komunikacije.

Nudijo neskončne količine klicev za poslovne pogovore, tako v mobilna kot fiksna omrežja, neskončne količine sporočil in količino prenosa podatkov, ki si jo lahko poslovne stranke prilagodijo svojim potrebam. Izjemna Si.mobilova ponudba bo poslovnim uporabnikom omogočila, da bodo brez skrbi neomejeno dolgo komunicirali s svojimi strankami in se tako še lažje posvetili svojemu poslu. Da je Si.mobil najboljša izbira za poslovne uporabnike dokazuje tudi Best Buy Award BUSINESS September 2013/2014.

»Potem ko smo lani kot prvi slovenski mobilni operater ponudili našim zasebnim uporabnikom NESKONČNI paket, smo se za podoben korak odločili tudi v segmentu poslovnih uporabnikov. Da je bila odločitev prava, dokazuje tudi Best Buy Award BUSINESS September 2013/2014, ki potrjuje, da Si.mobil ponuja svojim poslovnim uporabnikom najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter je tako najboljša izbira zanje,« je povedal Miran Razoršek, vodja segmenta poslovnih uporabnikov v Si.mobilu. »S tretjo generacijo paketov PODJETNI NESKONČNI smo to pozicijo še utrdili, saj ti v primerjavi s predhodnimi paketi ponujajo neskončne količine klicev in sporočil SMS/MMS v katerokoli omrežje v Sloveniji, količine prenosa podatkov smo povečali za več kot 40 % in obenem skoraj prepolovili mesečno naročnino.«

Paket PODJETNI NESKONČNI S že za ceno 16,99 € na mesec vključuje neskončne klice v Si.mobilovem omrežju in stacionarnih omrežjih, neskončno število sporočil SMS/MMS, 100 minut klicev v druga mobilna omrežja in 100 MB prenosa podatkov. Ponudba pri paketih PODJETNI NESKONČNI M in PODJETNI NESKONČNI L obsega neskončno število klicev v vsa slovenska omrežja in sporočil SMS/MMS, pri čemer paket PODJETNI NESKONČNI M ponuja še 1 GB podatkov za 23,99 €, PODJETNI NESKONČNI L pa 3 GB podatkov za 29,99 € na mesec v primeru 24 mesečne vezave brez nakupa mobilnega telefona. Poleg novih paketov z NESKONČNImi klici in sporočili je Si.mobil danes predstavil še paket PODJETNI OSNOVNI S, ki ponuja neskončno klicev med sodelavci ter 100 enot klicev v vsa ostala omrežja ali SMS/MMS sporočil.


O projektu Best Buy Award
V raziskavi Best Buy Award BUSINESS September 2013/2014, v kateri so sodelovali slovenski poslovneži, je bil Si.mobil izbran za zmagovalca v kategoriji “Mobilni operater z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno za poslovne uporabnike”. Na vprašanje odprtega tipa, ki se je glasilo: „Navedite naziv mobilnega operaterja (ponudnika telekomunikacijskih storitev za mobilne naprave), ki v Sloveniji ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za poslovne uporabnike,“ je največ anketirancev odgovorilo, da je ta operater Si.mobil.

Best Buy Award je projekt, ki raziskuje in nagrajuje storitve ter izdelke, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, in sicer izključno na podlagi mnenja in izkušenj uporabnikov. Cilj projekta in certifikata je dobiti vpogled v izkušnje in dojemanje uporabnikov o izdelkih in storitvah, ki po njihovem mnenju ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno (t. i. best buy) in s tem kupcem olajšati iskanje najbolj kakovostnih in cenovno najugodnejših izdelkov in storitev tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

Raziskave Best Buy Award izvaja švicarska raziskovalna hiša ICERTIAS v sodelovanju s številnimi eminentnimi mednarodnimi in lokalnimi partnerji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki