marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Storitev SMS zgrešeni klici odslej tudi pri Si.mobilu


28.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Storitev SMS Zgrešeni klic beleži klice na uporabnikovo telefonsko številko v času njegove nedosegljivosti in ga o tem obvesti po SMS sporočilu. Nova brezplačna storitev bo samodejno vklopljena vsem uporabnikom Si.mobil – Vodafone.

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo brezplačno storitev SMS Zgrešeni klic. V času uporabnikove nedosegljivosti (ko je mobilni telefon izklopljen ali se nahaja na območju, ki ni pokrito s signalom) storitev beleži klice na nedosegljivo telefonsko številko. Ko je uporabnik ponovno dosegljiv, prejme SMS sporočilo, ki vsebuje informacijo o zgrešenih klicih: število zgrešenih klicev, telefonska številka klicatelja ter datum in ura klica. Če je zgrešenih klicev več kot pet, se vsi zabeležijo v enem SMS sporočilu. Kot pošiljatelj sporočila bo zapisana oseba, ki je uporabnika klicala v času njegove nedosegljivosti, če ima uporabnik shranjeno njegovo telefonsko številko v imeniku telefona ali na kartici SIM.
Storitev bo zgrešeni klic zabeležila tudi, če bo imel uporabnik na svoji telefonski številki aktivirano preusmeritev oz. vklopljeno storitev Odzivnik, ki velja za primer nedosegljivosti, vendar le v primeru, če mu klicatelj ne bo pustil glasovnega sporočila.

Brezplačno storitev SMS Zgrešeni klic bo Si.mobil – Vodafone samodejno vklopil vsem svojim uporabnikom (naročnikom in Halo uporabnikom). Uporabniki se bodo lahko od storitve brezplačno odjavili ali nanjo prijavili s klicem na številko 333.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki