marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Klici in SMS-i po 0 evrov


15.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je s 15. februarjem uporabnikom ponudil nov naročniški paket Smart20, ki za 20 evrov mesečno omogoča telefoniranje znotraj domačega omrežja in v vsa stacionarna omrežja v Sloveniji po ceni 0 €/min, prav tako pošiljajo sporočila SMS po ceni 0 €, v vsa druga mobilna omrežja pa kličejo samo za 0,10 €/min.

Uporabniki, ki veliko kličejo znotraj domačega omrežja in v vsa stacionarna omrežja ter pogosto pošiljajo sporočila SMS, bodo s paketom Smart20 odslej lahko klicali še več in pošiljali še več sporočil SMS. Smart20 ima v mesečno naročnino 20 evrov vključenih 1000 minut klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik znotraj domačega omrežja v Sloveniji ter 1000 minut klicev v vsa stacionarna omrežja v Sloveniji po ceni 0 €/min, prav tako zajema 1000 sporočil SMS po ceni 0 € v Sloveniji. Obenem Smart20 odlikuje tudi najnižja cena za klice v druga mobilna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra, znižana cena za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra in nakup vrhunskih telefonov po ugodnih cenah.

Paket Smart20 je promocijsko na voljo vsem novim in obstoječim naročnikom Si.mobil – Vodafone. Novi uporabniki lahko sklenejo naročniško razmerje Smart20 brez vezave, ob nakupu telefona z vezavo ali ob vezavi z bonusom na pogovore in storitve. Vsi obstoječi naročniki imajo prav tako možnost prehoda na paket Smart20.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki