marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Si.mobil izbran za ponudnika storitev mobilne telefonije za javno upravo


16.10.2015
Objavil: Thomas Bergant

Danes je Ministrstvo za javno upravo na razpisu za storitve mobilne telefonije in nakup mobilnih aparatov izbralo družbo Si.mobil, ki je oddala najugodnejšo ponudbo.
Za družbo Si.mobil je to zgodovinski uspeh, saj so bili prvič uspešni na razpisu za storitve mobilne telefonije za javno upravo.

Z današnjim dnem prične teči 8-dnevni rok, ko imajo ostali prijavitelji na javni razpis čas za vložitev revizije, nato sledi podpis pogodbe. V družbi Si.mobil se veselijo uspešnega triletnega sodelovanja z javno upravo, ko bodo skrbeli za 12.685 uporabnikov - prve bodo v svoje omrežje začeli vklapljati predvidoma decembra. Hkrati že razmišljajo o pripravi posebnih mobilnih in konvergenčnih ugodnosti za družinske člane zaposlenih v javni upravi.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil in Vip mobile, je ob tem zgodovinskem trenutku povedal: »Letošnja jesen je za nas zelo uspešna in polna mejnikov, saj smo v septembru dobili že 700.000. uporabnika in samo v letošnjem letu pridobili 10-krat več uporabnikov kot v celotnem lanskem letu. Danes pa smo bili še izbrani kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije s čimer bomo pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov javne uprave. Za nami je izjemno uspešno polletje, ki potrjuje naše dobro opravljeno delo tako na LTE omrežju kot na produktni ravni, kjer smo uporabnike razveseljevali z revolucionarnimi paketi. Prepričan sem, da bomo še naprej uspešni in bomo v začetku prihodnjega leta z Amisom, ki je avgusta postal del skupine Telekom Austria, prinesli svežo, inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki