marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Novi center Si.mobil – Vodafone v Celju


31.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v Celju odprl nov prodajni center, ki ponuja hitre in kakovostne storitve ter prilagojeno ponudbo. Stranke lahko v njem preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve ter sklepajo naročniška razmerja.

Si.mobil – Vodafone center v Celju se je iz središča mesta preselil na novo, za obiskovalce bolj privlačno lokacijo v neposredni bližini nakupovalnega centra na Mariborski cesti 120. Novi center je svoja vrata odprl v četrtek, 26. oktobra 2006.

V novem centru uporabniki preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve. Na velikem prostoru je strankam na voljo celotna ponudba naročniških in predplačniških paketov, preizkušanje različnih mobilnih telefonov, podatkovne naprave, globalni produkt Vodafone live! z zabavno in informativno vsebino, interaktivni Vedeževalec, LCD zaslon ter napredne storitve, kot so BlackBerry, Vodafone Mobile Connect Card in Si.Navigator. Poslovnim strankam je namenjena posebna soba za predstavitev ponudbe.

Center Si.mobil – Vodafone v Celju je odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure in ob sobotah od 9. do 18. ure.

Prodajna mreža Si.mobil – Vodafone
Si.mobil – Vodafone ima svoje prodajne centre v vseh večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani in po eden v Mariboru, Kopru, Celju, Kranju in Novem Mestu. Skupno ustvarjajo približno 40% vseh novih naročniških razmerij. Si.mobil – Vodafone svoje storitve in produkte nudi tudi preko razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 109 prodajnih mestih ter predplačniško ponudbo na več kot 1300 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki