marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Novi center Si.mobil – Vodafone v Celju


31.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v Celju odprl nov prodajni center, ki ponuja hitre in kakovostne storitve ter prilagojeno ponudbo. Stranke lahko v njem preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve ter sklepajo naročniška razmerja.

Si.mobil – Vodafone center v Celju se je iz središča mesta preselil na novo, za obiskovalce bolj privlačno lokacijo v neposredni bližini nakupovalnega centra na Mariborski cesti 120. Novi center je svoja vrata odprl v četrtek, 26. oktobra 2006.

V novem centru uporabniki preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve. Na velikem prostoru je strankam na voljo celotna ponudba naročniških in predplačniških paketov, preizkušanje različnih mobilnih telefonov, podatkovne naprave, globalni produkt Vodafone live! z zabavno in informativno vsebino, interaktivni Vedeževalec, LCD zaslon ter napredne storitve, kot so BlackBerry, Vodafone Mobile Connect Card in Si.Navigator. Poslovnim strankam je namenjena posebna soba za predstavitev ponudbe.

Center Si.mobil – Vodafone v Celju je odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure in ob sobotah od 9. do 18. ure.

Prodajna mreža Si.mobil – Vodafone
Si.mobil – Vodafone ima svoje prodajne centre v vseh večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani in po eden v Mariboru, Kopru, Celju, Kranju in Novem Mestu. Skupno ustvarjajo približno 40% vseh novih naročniških razmerij. Si.mobil – Vodafone svoje storitve in produkte nudi tudi preko razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 109 prodajnih mestih ter predplačniško ponudbo na več kot 1300 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki