marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Si.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne


22.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil se nenehno trudi prilagajati svojo ponudbo uporabnikom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tokrat so pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

V Si.mobilu je odgovornost ena izmed temeljnih kompetenc zaposlenih in tako globoko vpeta v jedro poslovanja. Posebno pozornost namenjajo odgovornosti do ljudi, tako do sodelavcev, uporabnikov kot tudi širše skupnosti. Zato so se v Si.mobilu odločili, da pripravijo posebno ponudbo za gluhe in naglušne, saj slednji mobilne naprave uporabljajo predvsem za prenos podatkov, video klice in pošiljanje sporočil, manj za glasovne klice. Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga, je izpostavil: »V naročniškem paketu, ki ga je Si.mobil pripravil posebej za njih, je tako vključena neomejena količina sporočil SMS in MMS, 16 GB prenosa podatkov, dodatna kartica SIM za prenos podatkov za tablične računalnike in neomejene minute za klice v vsa slovenska omrežja.« V primeru, da uporabniki presežejo 16 GB prenosa podatkov, lahko zakupijo dodatne količine po ceni 3 evre za 1 GB prenosa podatkov. Cena naročniškega paketa pa znaša le 14,99 evrov na mesec.

V vseh Si.mobilovih poslovalnicah lahko gluhi in naglušni še preverijo odlično ponudbo telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih lahko kupijo na obroke brez obresti, da bo njihovo komuniciranje še preprostejše. Hkrati lahko tudi unovčijo svojo vrednotnico za nakup tehničnega pripomočka, ki jo izda Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v znesku do 320 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki