marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

V centru Ljubljane odpira vrata najsodobnejši Si.mobilov prodajni center


20.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Danes je na Prešernovem trgu 2 Si.mobil odprl svoj najsodobnejši prodajni center. Novo prodajno mesto v strogem centru Ljubljane je oblikovano na podlagi poglobljene študije potreb in želja uporabnikov ter sledi arhitekturnim trendom najsodobnejših prodajnih mest.

Zasnovano je kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa odraža prenovljeno blagovno znamko Si.mobil. Nov prodajni center na Prešernovem trgu bo nadomestil dosedanje prodajno mesto na Čopovi ulici.

Si.mobil je pri snovanju novega prodajnega mesta ubral popolnoma nov pristop tako pri izbiri ekipe, prodajnem procesu, kot tudi arhitekturni zasnovi. K postavitvi najboljše prodajne ekipe je družba povabila vse svoje prodajalce. Namen je bil sestaviti ekipo sodelavcev, ki bodo željni novih izkušenj, pripravljeni na nove prodajne pristope ter bodo sestavljali skladno prodajno ekipo od vstopa v center, svetovanja, pa do zaključka prodajnega procesa.

Prodajno mesto s svojim izčiščenim slogom sledi trendom najmodernejših prodajnih mest. Zasnovano in opremljeno je z mislijo na dobro počutje uporabnika. Uporabniki bodo imeli čas za spoznavanje posameznega produkta ali storitve, razporeditev v prostoru pa jih bo intuitivno popeljala do izpolnitve želja in potreb. V Si.mobilu želijo uporabniku pričarati čim prijetnejše okolje, kjer se bo odlično počutil. Prodajno mesto je tehnično napredno, a hkrati z izbiro toplih in naravnih materialov in postavitvijo elementov, ustvarja vtis domačnosti. Da bi se v centru čim bolje počutile tudi družine, so uvedli tudi kotiček za naše najmlajše in »dnevno sobo«, ki je namenjena kratkim predstavitvam produktov in storitev znotraj samega prodajnega mesta.

Ob vseh novostih center sledi ekološkim standardom. Nadaljuje Re.misli zgodbo in teži k čim bolj brezpapirnemu poslovanju, odlikujejo ga okolju prijazni materiali in seveda nudi možnost reciklaže odsluženih telefonov in baterij. Sklepanje pogodb poteka z elektronskim podpisom, s čimer se zmanjša tiskanje pogodb in drugih dokumentov, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo na svoj elektronski naslov. Vsa aktualna ponudba je predstavljena na LCD zaslonih, kjer si lahko uporabnik prebere tudi vse o želenem aparatu. Za osvetlitev so nameščene varčne žarnice in LED diode z bistveno nižjo porabo električne energije.

Prodajno mesto ima posebej oblikovano zgornje nadstropje, kjer je obiskovalcem na voljo brezplačni dostop do interneta. Prostor je namenjen tudi za hitra srečanja in sestanke.

Več slik si lahko ogledate v našem albumu >> klik.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki