marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

V centru Ljubljane odpira vrata najsodobnejši Si.mobilov prodajni center

Deli z ostalimi

20.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Danes je na Prešernovem trgu 2 Si.mobil odprl svoj najsodobnejši prodajni center. Novo prodajno mesto v strogem centru Ljubljane je oblikovano na podlagi poglobljene študije potreb in želja uporabnikov ter sledi arhitekturnim trendom najsodobnejših prodajnih mest.

Zasnovano je kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa odraža prenovljeno blagovno znamko Si.mobil. Nov prodajni center na Prešernovem trgu bo nadomestil dosedanje prodajno mesto na Čopovi ulici.

Si.mobil je pri snovanju novega prodajnega mesta ubral popolnoma nov pristop tako pri izbiri ekipe, prodajnem procesu, kot tudi arhitekturni zasnovi. K postavitvi najboljše prodajne ekipe je družba povabila vse svoje prodajalce. Namen je bil sestaviti ekipo sodelavcev, ki bodo željni novih izkušenj, pripravljeni na nove prodajne pristope ter bodo sestavljali skladno prodajno ekipo od vstopa v center, svetovanja, pa do zaključka prodajnega procesa.

Prodajno mesto s svojim izčiščenim slogom sledi trendom najmodernejših prodajnih mest. Zasnovano in opremljeno je z mislijo na dobro počutje uporabnika. Uporabniki bodo imeli čas za spoznavanje posameznega produkta ali storitve, razporeditev v prostoru pa jih bo intuitivno popeljala do izpolnitve želja in potreb. V Si.mobilu želijo uporabniku pričarati čim prijetnejše okolje, kjer se bo odlično počutil. Prodajno mesto je tehnično napredno, a hkrati z izbiro toplih in naravnih materialov in postavitvijo elementov, ustvarja vtis domačnosti. Da bi se v centru čim bolje počutile tudi družine, so uvedli tudi kotiček za naše najmlajše in »dnevno sobo«, ki je namenjena kratkim predstavitvam produktov in storitev znotraj samega prodajnega mesta.

Ob vseh novostih center sledi ekološkim standardom. Nadaljuje Re.misli zgodbo in teži k čim bolj brezpapirnemu poslovanju, odlikujejo ga okolju prijazni materiali in seveda nudi možnost reciklaže odsluženih telefonov in baterij. Sklepanje pogodb poteka z elektronskim podpisom, s čimer se zmanjša tiskanje pogodb in drugih dokumentov, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo na svoj elektronski naslov. Vsa aktualna ponudba je predstavljena na LCD zaslonih, kjer si lahko uporabnik prebere tudi vse o želenem aparatu. Za osvetlitev so nameščene varčne žarnice in LED diode z bistveno nižjo porabo električne energije.

Prodajno mesto ima posebej oblikovano zgornje nadstropje, kjer je obiskovalcem na voljo brezplačni dostop do interneta. Prostor je namenjen tudi za hitra srečanja in sestanke.

Več slik si lahko ogledate v našem albumu >> klik.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki