marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Sodobna, okolju prijazna poslovalnica


11.05.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil bo jutri odprl vrata prenovljenega prodajnega centra v ljubljanskem BTC. Pri prenovi so sledili zavezi, da kar najbolj zmanjšajo vplive na okolje in obiskovalcem poslovalnice ponudijo čim bolj prijetno izkušnjo.

Prenovljeni prodajni center v ljubljanskem BTC odraža Si.mobilovo filozofijo Re.misli in usmerjenost k uporabnikom. Prenova je potekala po zgledu prenovljenega prodajnega centra v Mariboru, ki velja za sodobno, okolju in uporabnikom prijazno poslovalnico. V prijetnem poslovnem ambientu iz pretežno okolju prijaznih materialov lahko uporabniki interaktivno preizkušajo najnovejše mobilne telefone. Si.mobil kot poodblaščeni Applov prodajalec v prenovljenem centru v posebnem kotičku ponuja tudi najnovejše Applove izdelke, kot so iPod, MacBook in iMac.

Si.mobil je s prenovljenim prodajnim centrom vidno izpostavil tudi svojo ponudbo Re.misli. Uporabnikom so v posebnem prostoru na voljo eko telefon Samsung E200 Eco ter varčni in solarni polnilniki. Si.mobil z eko šik darilom nagrajuje tudi vse uporabnike, ki v prodajni center v reciklažo prinesejo odslužene mobilnike, baterije in polnilnike.

Prodajni center je po prenovi tudi energijsko bolj varčen, saj so dosedanjo osvetlitev zamenjale varčne žarnice in LED diode. S tem bo Si.mobil v enem letu zmanjšal izpust CO2 za 3 tone.

Za primere morebitnih zdravstvenih težav obiskovalcev so v prodajnem centru namestili tudi avtomatski defibrilator.

Z e-podpisom ohranimo 135 dreves letno

Prenovljeni prodajni center v BTC temelji na brezpapirnem poslovanju. Tiskane plakate so nadomestili LCD zasloni, na katerih se predstavlja aktualna ponudba. Skladno s filozofijo Re.misli Si.mobil v svoje prodajne centre uvaja tudi elektronsko podpisovanje dokumentov in s tem zmanjšuje obseg porabe tiskanih materialov. Uporabnikom se sedaj ne bo treba več podpisovati na vsak izvod dokumenta, ampak se bodo podpisali samo enkrat, podpisan dokument pa bodo uporabniki prejeli v e-obliki na elektronski naslov. Tistim, ki pogodbe ne bodo želeli prejeti v e-obliki, bodo svetovalci v prodajnih centrih dokumente natisnili. Elektronsko podpisovanje je varna, okolju prijazna in učinkovita rešitev. Če bi vsi uporabniki na prodajnem mestu izbrali elektronsko različico naročniških dokumentov namesto tiskanih, bi letno ohranili približno 135 dreves. Elektronsko podpisovanje dokumentov bo sprva na voljo v prodajnem centru v BTC, nato pa ga bodo razširili tudi na ostala prodajna mesta.

Prodajna mreža

Si.mobilov center v ljubljanskem BTC je s površino 100 kvadratnih metrov četrta največja Si.mobilova poslovalnica in vodilna po prometu. Si.mobil ima sicer devet prodajnih centrov v večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani, dva v Mariboru in po eden v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu.

Prodajni center v BTC je odprt od ponedeljka do petka od 9. do 20. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na sedmih prodajno-informativnih točkah M mobil v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki