marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nova Opcija 201 in več storitev za 0 EUR na paketih ORTO


16.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil ponuja za naročnike še več ugodnosti. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI ob nespremenjeni mesečni naročnini (10 EUR za ORTO U NULO in 19 EUR za ORTO BERI) vključujeta še 1.001 sporočilo MMS in 100 MB prenosa podatkov za ORTO U NULO. Poleg več storitev za 0 EUR na paketih ORTO je Si.mobil uvedel tudi novo opcijo.

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja po ceni 5 EUR mesečno.

Uporabniki, ki bodo prvič sklenili razmerje za kateri koli paket v sklopu ponudbe ORTO do 31. marca letos, bodo deležni še posebne ugodnosti. V naslednjih 10 mesecih si namreč lahko zmanjšajo račun še za 100 EUR. Ugodnost v višini 10 evrov bo Si.mobil podaril kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. Neporabljen popust se uporabniku prenese v naslednje obračunsko obdobje. Za vse, ki bodo na novo pristopili k paketu ORTO U NULO to pomeni, da bodo 10 mesecev brez naročnine. Novi naročniki na paket ORTO BERI pa si jo bodo zmanjšali za več kot polovico, in sicer bo ta znašala le 9 EUR.

Si.mobil obstoječim naročnikom paketov ORTO Smart ponuja še ugodnost brezplačnega prehoda s paketa ORTO Smart na prenovljen paket ORTO U NULO. Sprememba paketa je preprosta, saj je dovolj, če uporabnik pošlje ključno besedo ORTO na številko 9443.

Opcija 201

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pri čemer se neporabljene minute ne prenašajo v naslednji mesec. Opcijo po ceni 5 EUR, ki se prišteje k mesečni naročnini lahko vklopijo vsi naročniki paketov ORTO U NULO in ORTO BERI prek klicnega centra, storitve Si.asistent ali pa neposredno na prodajnem mestu. Po prekoračitvi 201 minute se prekoračitev zaračuna skladno z veljavnim cenikom. Če uporabnik Opcijo 201 aktivira znotraj obračunskega obdobja, je količina 201 minut na voljo od dneva aktivacije do izteka obračunskega obdobja. Izklop oziroma vklop opcije sta mogoča mesec dni po vklopu oziroma izklopu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki