marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Si.mobil prejel zlato nagrado EFFIE


23.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj je v Festivalni dvorani v Ljubljani potekala svečana podelitev nagrad za učinkovitost v komuniciranju EFFIE 2008. Med kar 27 prijavami se je v drugi krog uvrstilo 13 tržno komunikacijskih akcij, zlate, bronaste in srebrne nagrade pa si je prislužilo najboljših 8 akcij.

Med njimi je Si.mobil prejel zlato nagrado EFFIE za komunikacijsko akcijo Vsi smo malo ORTO!.

Si.mobil je za učinkovitost komunikacijske akcije Vsi smo malo ORTO! prejel zlato nagrado EFFIE, ki jih podeljuje Slovenska oglaševalska zbornica, med finaliste pa sta se uvrstili obe prijavljeni akciji Si.mobila, in sicer poleg "Vsi smo malo ORTO!" tudi "Mobilni internet". Inovativen in kreativen pristop ter učinkovita raba komunikacijskih orodij in doseganje zastavljenih ciljev so pripeljali k temu, da je bila uspešnost akcije prepoznana tudi v strokovnih krogih.

Peter Curk, direktor marketinga v družbi Si.mobil, je ob prejetju zlate nagrade EFFIE povedal: "Verjamem, da si vsak uporabnik zasluži več kot le generično storitev ali ponudbo. Tak pristop nas je pred 4 leti nazaj napeljal na prav posebno komunikacijo z mladimi v jeziku in stilu, lastnem prav njim. In prav pri mladih se izkaže, da sta kreativnost in interaktivnost ključ za doseganje rezultatov. Današnja nagrada je prijetna potrditev, da sta trženje in tržno komuniciranje v Si.mobilu na visoki strokovni ravni."

Si.mobil bo tudi v prihodnje sledil svojim vrednotam in se trudil svoje uporabnike razumeti, saj jim bo le tako lahko ponudil rešitve, ki jih zares potrebujejo. Uporabnikom bo ponujal kakovostne storitve po optimalnih cenah in jim s skrbnostjo ter predanostjo nudil odlično uporabniško izkušnjo.

Vsi smo malo ORTO!

V letu 2007 se je Si.mobil odločil za spremembo trženjske in komunikacijske strategije svoje ponudbe za mlade Orto Smart. Jasno se je zavedal, da mladi zahtevajo poseben nagovor in da želijo biti v soustvarjanje aktivno vključeni. Glede na zaznane trende pri mlajši ciljni skupini se je odločil za premik fokusa od posameznika k skupnosti (t. i. "community" marketing), ki je mladim omogočil, da izberejo in postanejo Orto Smart "zvezde" ter sooblikujejo svojo skupnost. Tako je v sodelovanju z agencijami Luna\TBWA, Parsek in OMD nastal komunikacijski projekt "Vsi smo malo orto", s katerim je Si.mobil uspešno utrdil svojo priljubljenost med mladimi in celo presegel svoja komunikacijska in prodajna pričakovanja. Prejeta zlata nagrada EFFIE predstavlja tudi potrditev uspešnega sodelovanja Si.mobila s partnerskimi agencijami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki