marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Simobil predstavlja paket Silvester


27.11.2015
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil je ob koncu leta za svoje uporabnike pripravil paket z neomejeno komunikacijo in 4 GB prenosa podatkov – paket Silvester. Pametna izbira za vse, ki bi radi brezskrbno komunicirali. In ker je praznično obdobje čas za presenečenja, vas pod Si.mobilovo smreko eno tudi čaka: vsak dodatni družinski član, ki izbere paket SILVESTER, bo paket dobil že za 14,99 €.

Mobilni telefoni že dolgo niso več le pripomoček za osnovno komunikacijo. Poleg klicev in SMS sporočil z njimi brskamo po spletu, snemamo video posnetke, igramo igre, spremljamo dogajanje na družabnih omrežjih ali nenazadnje merimo, kakšne so naše spalne navade. Lahko bi rekli, da so telefoni postali naši zvesti spremljevalci, ne glede na to, kje smo in kam gremo. V Sloveniji danes skoraj ni družine, ki ne bi imela vsaj enega mobilnega telefona in večja kot je družina, večji izziv je imeti pregled nad računi in stroški mobilne telefonije.

Da bi »glavam družine« vsaj malo olajšali vsakdanje izzive, je Si.mobil za svoje uporabnike pripravil rešitev: Paket SILVESTER, ki združuje potrebe vsake družine in ponuja ugodno ceno mesečne naročnine, na skupnem računu. Dodatno bo vsak družinski član, ki izbere paket SILVESTER, deležen posebne ugodnosti, ki bo še dodatno znižala stroške mobilne telefonije za celo družino. In kar je najlepše – vsi stroški bodo zbrani na enem mestu. Enostavno, pregledno in uporabno.

Za vse, ki potrebujete le mobilni internet, je na voljo Paket mobilni internet SILVESTER net: 12 GB prenosa podatkov za 10,99 €, v kolikor pa boste v času promocije izbrali tudi pogovorni paket SILVESTER, boste paket SILVESTER NET prejeli po znižani ceni 8,99€.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki