marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Si.mobil – Vodafone predčasno vklopil evrotarifo


29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je danes, 29. avgusta 2007, evrotarifo vklopil vsem naročnikom, razen uporabnikom storitve Vodafone Eurocall. Uporabniki predplačniških paketov Halo imajo evrotarifo vklopljeno od 31. julija 2007.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone bodo od 29. avgusta dalje ob gostovanju v državah Evropske Unije klicali po evrotarifi, kar je več kot mesec dni pred skrajnim rokom, ki ga določa uredba EU o gostovanjih. Si.mobil – Vodafone je namreč danes evrotarifo vklopil tudi vsem naročnikom, ki se za to doslej niso že sami odločili, vsem uporabnikom predplačniškega sistema Halo pa že 31. julija.

Izjema so uporabniki storitve Vodafone Eurocall, katerim se evrotarifa ne bo samodejno vklopila. Si.mobil – Vodafone tem uporabnikom priporoča, da se na podlagi svojih klicnih navad odločijo za njim najprimernejšo tarifo – Vodafone Eurocall, ki znižuje cene klicev izven Evropske unije, ali evrotarifo, ki znižuje cene klicev znotraj Evropske unije. Si.mobil – Vodafone bo v prihodnjih dneh uporabnikom Vodafone Eurocall ponovno posredoval informacije o obeh možnostih za znižanje stroškov mobilne telefonije.

Cene gostovanja v državah Evropske unije za uporabnike evrotarife pri Si.mobil – Vodafone znašajo 58,8 centov (z DDV) za odhodne klice in 28,8 centa (z DDV) za dohodne klice.

Podrobnejše informacije o evrotarifi, ki je del cenika Vodafone World, so na voljo na spletni strani www.simobil.si Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki obrnejo tudi na prodajne svetovalce v vseh naših Si.mobil – Vodafone prodajnih centrih, prav tako jim je na voljo klicni center na številki 080 40 40 40. Stranke bodo o cenah gostovanj preko SMS sporočil od konca septembra obveščene tudi vsakič, ko bodo prestopile mejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki