marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Si.mobil – Vodafone predčasno vklopil evrotarifo


29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je danes, 29. avgusta 2007, evrotarifo vklopil vsem naročnikom, razen uporabnikom storitve Vodafone Eurocall. Uporabniki predplačniških paketov Halo imajo evrotarifo vklopljeno od 31. julija 2007.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone bodo od 29. avgusta dalje ob gostovanju v državah Evropske Unije klicali po evrotarifi, kar je več kot mesec dni pred skrajnim rokom, ki ga določa uredba EU o gostovanjih. Si.mobil – Vodafone je namreč danes evrotarifo vklopil tudi vsem naročnikom, ki se za to doslej niso že sami odločili, vsem uporabnikom predplačniškega sistema Halo pa že 31. julija.

Izjema so uporabniki storitve Vodafone Eurocall, katerim se evrotarifa ne bo samodejno vklopila. Si.mobil – Vodafone tem uporabnikom priporoča, da se na podlagi svojih klicnih navad odločijo za njim najprimernejšo tarifo – Vodafone Eurocall, ki znižuje cene klicev izven Evropske unije, ali evrotarifo, ki znižuje cene klicev znotraj Evropske unije. Si.mobil – Vodafone bo v prihodnjih dneh uporabnikom Vodafone Eurocall ponovno posredoval informacije o obeh možnostih za znižanje stroškov mobilne telefonije.

Cene gostovanja v državah Evropske unije za uporabnike evrotarife pri Si.mobil – Vodafone znašajo 58,8 centov (z DDV) za odhodne klice in 28,8 centa (z DDV) za dohodne klice.

Podrobnejše informacije o evrotarifi, ki je del cenika Vodafone World, so na voljo na spletni strani www.simobil.si Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki obrnejo tudi na prodajne svetovalce v vseh naših Si.mobil – Vodafone prodajnih centrih, prav tako jim je na voljo klicni center na številki 080 40 40 40. Stranke bodo o cenah gostovanj preko SMS sporočil od konca septembra obveščene tudi vsakič, ko bodo prestopile mejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki